Educație

Liceul cu Program Sportiv trece în scenariul ROȘU, după ce trei elevi s-au infectat cu COVID19

Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca trece în scenariul roșu după ce s-au infectat mai mulți elevi. Elevii vor învăța exclusiv online.

liceul-cu-program-sportiv-trece-in-scenariul-rosu-dupa-ce-s-au-infectat-trei-elevi liceul-cu-program-sportiv-trece-in-scenariul-rosu-dupa-ce-s-au-infectat-trei-elevi

 

 


Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca va trece în scenariul roșu, în urma celor trei cazuri confirmate în rândul elevilor, a anunțat astăzi Prefectul Mircea Abrudean.

Începând de mâine, Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca va trece în scenariul roșu, elevii vor învăța timp de 14 zile exclusiv online. S-au confirmat trei cazuri cu noulcoronavirus în trei clase diferite, motiv pentru care se impune aplicarea unuia dintre criteriile de suspendare a cursurilor prevăzute în ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, potrivit ISJ Cluj.


Cele trei scenarii:

scenariul 1 – participare zilnică, față în față, a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

scenariul 2- participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a opta și a douăsprezecea, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea prin rotație – una sau două săptămâni -  a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu.


scenariul 3- participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități online.

CITEȘTE ȘI:


Liceu din Cluj-Napoca trece în scenariul roșu. Elevi și profesori, infectați cu Covid19

SPOR DE RISC pentru PROFESORI, pe perioada pandemiei de Covid19. Câți bani primesc în plus la salariu?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter