Educație

Sancțiuni pentru elevii care nu poartă mască: vor fi SCOȘI PE HOL!

Elevii care nu vor purta mască vor fi dați afară din clasă și puși să stea pe hol. Reguli stricte pentru anul școlar 2020-2021.

Sancțiuni pentru elevii care nu poartă mască Sancțiuni pentru elevii care nu poartă mască

 

 


În noul an școlar, vor conta foarte mult lucrurile pe care le-au auzit copiii cât timp au fost acasă cu familia și anturajul, în ultimele 6 luni, spune Raed Arafat pentru Digi24. Astfel, sunt necesare reguli stricte și clare, iar dacă un elev refuză purtarea măștii va fi dat afară din clasă și va sta pe hol.

 


Chiar de la început, elevului trebuie să i se explice regulile într-un mod cât mai clar, modul în care se intră în școală, pe unde pot intra aceștia, care este situația pauzelor și multe altele. Raed Arafat consideră ca aceste reguli trebuie impuse cu fermitate:

„La început va fi greu să impui regulile. Regulile trebuie impuse, nu neapărat cu pedepse. Trebuie impuse cu fermitate și să i se spună elevului. „Nu vrei să porți mască, ieși din clasă, așteaptă pe hol. Când porți mască intri în clasă, pentru că îți pui colegii în pericol. Va conta foarte mult ce au auzit copiii în casă în ultimele 6 luni. De la părinții lui. Ce a auzit copilul de la anturajul lui.


Dacă elevul a fost expus o perioadă negației și a auzit că totul e o glumă, masca e glumă și nu trebuie să o porți, poate că la început va fi mai greu la școală, dar aici trebuie impuse niște reguli clare. Copiii trebuie să simtă că la școală trebuie respectate regulile.”

CITEȘTE ȘI:


Cum vor merge elevii la școală în Cluj. LISTA COMPLETĂ a școlilor și scenariile după care se vor face cursuri!

 

Altă facultate din cadrul UBB își menține porțile închise în primul semestru

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter