Educație

Studenţi UBB, pe locul I la concursul de Studii de Caz „Tímár László“ din Veszprém

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, a câştigat locul I cel de al XIII-lea Concurs de Studii de Caz “Tímár László” ce s-a desfăşurat în perioada 22-24 februarie 2014 la Universitatea Pannon din Veszprém, Ungaria.

În acest an la concurs au fost primite echipe și din alte centre universitare. Echipa Prometheus, alcătuită din Demeter Zselyke, Kerekes Zsuzsa, Kiss Alpár și Kovács Anita, toţi fiind membrii ai GTK – Business Consulting Club, a reuşit să obţină această performanţă. Studenta Demeter Zselyke a primit premiul special pentru cea mai bună prezentatoare dintre reprezentanții universităților invitate.

„Studiul de caz a fost pus la dispoziţia concurenţilor în data de 22 februarie. Acesta sesiza o problemă la o uzină chimică referitoare la defecțiuni tehnice multiple. Echipele au avut la dispoziţie 24 de ore pentru elaborarea soluţiilor, după care prezentarea soluţiei  și raportul managerial au fost trimise organizatorilor. Prezentarea a avut loc în data de 24 februarie în două secţiuni: o secţiune pentru echipele locale și o secţiune pentru echipele invitate. Soluţiile prezentate au avut ca obiective reducerea riscurilor privind defecţiunile tehnice prin reproiectarea sistemului de mentenanţă din cadrul firmei”, transmit reprezentanţii UBB Cluj.

Etichete: ubb cluj FSEGA
abonare newsletter