Economie

Primăria și Consiliul Județean se promovează în Germania pe banii clujenilor

Primăria și Consiliul Județean Cluj alocă 44.000 de euro din bugetul local pentru participarea în luna octombrie la cel mai mare târg de investiții și imobiliare din Europa care va avea loc în Germania.

Potrivit Primăriei, sub conceptul de Transyilvania Evolution, în cadrul unui stand comun, administrația publică locală și județeană, respective companii clujene, vor promova imaginea de stabilitate investițională.

“În perioada 7-9 octombrie, va avea loc în Munchen Târgul Internațional de Investiții și Imobiliare Expo Real, cel mai mare târg de proiecte imobiliare din Europa, precum și cel mai important eveniment de promovare a regiunilor și polilor de dezvoltare în fața reprezentanților de top ai mediului de afaceri European. Evenimentul reunește, într-o singură locație, pe durata a 3 zile, o platform de business extreme de utilă, organizată cu scopul creării de contacte și rețele eficiente, dar și de oportunități extinse pentru orientarea și analiza pieței – peste 17.000 de expozanți și 36.000 de participant din 68 de țări. Evenimentul este completat de o conferință în cadrul căreia 400 de speaker vor vorbi despre inovări în domeniul investițiilor, imobiliarelor și pieței de capital. Considerăm că participarea și implicarea activă a municipalității clujene la târgul Expo Real Munchen este un bun prilej de promovare a proiectelor de parteneriat public-privat ale Primăriei în rândul investitorilor europeni”, transmit reprezentanții municipalității.


Pentru această deplasare, Primăria va plăti 107.100 lei din bugetul local.

De cealaltă parte, Consiliul Județean plătește 90.800 lei fără TVA pe servicii de promovare a județului Cluj la Expo Real Munchen, care include închirierea unui stand cu suprafața de minim 30 mp, asigurarea taxelor aferente spațiului expositional închiriat, dezvoltarea conceptului de stand și materialele de promovare (mapă de prezentare, flyere)


Forul județean a participat la Expo Real Munchen începând cu anul 2014.

Expo Real este un târg internațional de investiții și imobiliare care se organizează din octombrie 1998 în Munchen, în fiecare an. 


În 2017, autoritățile locale și județene plăteau 40.000 de euro pentru participarea la acest târg.

Ultimele Stiri
abonare newsletter