Economie

Videochatul rentează. Ce afaceri a avut una dintre cele mai mari francize cu sediu și la Cluj?

20 de milioane de dolari este cifra de afaceri a întregii rețele de francize Studio 20, și crește de la luna la luna ca volum de afaceri și ca număr de modele, declară Mugur Frunzetti, proprietarul afacerii.

sursa evz.ro sursa evz.ro

La deschiderea francizei, Frunzetti și-a propus ca până în 2020 să ajungă la cel puțin 50 de francize în toată lumea. În prezent, Studio 20 are 19 sedii in lume, ultimul fiind inaugurat anul acesta, pe 14 ianuarie, în Constanța.

Până în prezent, rețeaua de francize operează 19 studiouri de videochat in orașe precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Craiova, Arad, Brașov, Cali, Los Angeles sau Budapesta și continuă să se extindă la nivel internațional.


"Pe o piață extrem de dinamică și super concurențială, cu jucători din toate colțurile lumii, o piață care doar în Europa depășește 50 de milioane de euro, am devenit cel mai mare jucător global. Practic, este singurul business românesc, lider pe o piață la nivel mondial. Pentru 2019 si 2020 vom accelera extinderea la nivel global, transformându-ne treptat într-o companie internațională, unde peste 50% din venituri vor proveni din afara României", a mai spus Frunzetti, citat de wall-street.ro

Citește și Clujencele, momite cu denumiri atractive de meserii să facă videochat

Ultimele Stiri
abonare newsletter