Actualitate

2022 – Cel mai bun an pentru Raben Group în România (P)

La nivel de Grup, Raben a avut cea mai mare cifră de afaceri din ultimii 90 de ani de la înființare
Creșteri ale volumelor de marfă transportate atât la nivel național cât și la nivel internațional, noi investiții în flotă și în tehnologia testată RPA, deschiderea de noi conexiuni la nivel internațional, au făcut ca 2022, să fie cel mai bun an pe care Raben Group l-a avut în România.
Actualitate

Ping-pong cu restaurantele: „Te-am deschis! Te-am închis!”. Patronii HoReCa, exasperați de cum se calculează incidența cazurilor de COVID-19

Ping-pong cu restaurantele: „Te-am deschis! Te-am închis!”. Patronii HoReCa, exasperați de modul în care se calculează incidența cazurilor de COVID19, după care li se închid afacerile
Patronii restaurantelor din Cluj-Napoca nu sunt de acord cu modul de calculare a ratei de incidență a cazurilor COVID și cer Guvernului să deconteze suma plătită pe închirierea spațiilor, care oricum nu sunt folosite. Subprefectul Clujului speră ca legislația să se schimbe, iar HoReCa să nu mai aibă pierderi atât de mari.

Actualitate

Firma administratorului Aeroportului Internaţional Cluj, doar 2 angajaţi şi datorii de milioane. Aşa arată un “bun administrator”?

“Am dorit specialiști care au făcut performanţă în domeniile lor”, spunea preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, după ce a reuşit să-și impună oamenii în Consiliul de Administrație de la Aeroportul Cluj. Cât de performanţi sunt cei care se ocupă de al doilea cel mai important aeroport din România?


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners