Actualitate

Ping-pong cu restaurantele: „Te-am deschis! Te-am închis!”. Patronii HoReCa, exasperați de cum se calculează incidența cazurilor de COVID-19

Patronii restaurantelor din Cluj-Napoca nu sunt de acord cu modul de calculare a ratei de incidență a cazurilor COVID și cer Guvernului să deconteze suma plătită pe închirierea spațiilor, care oricum nu sunt folosite. Subprefectul Clujului speră ca legislația să se schimbe, iar HoReCa să nu mai aibă pierderi atât de mari.

Actualitate

Firma administratorului Aeroportului Internaţional Cluj, doar 2 angajaţi şi datorii de milioane. Aşa arată un “bun administrator”?

“Am dorit specialiști care au făcut performanţă în domeniile lor”, spunea preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, după ce a reuşit să-și impună oamenii în Consiliul de Administrație de la Aeroportul Cluj. Cât de performanţi sunt cei care se ocupă de al doilea cel mai important aeroport din România?
Economie

Harta de business a României. Cluj și alte 9 judeţe fac 70% din cifra de afaceri din ţară

Regiunea Bucureşti-Ilfov este cea mai puternică din ţară, cu o cifră de afaceri totală a companiilor de 575 mld. lei anul trecut, o pondere de 44% în cifra de afaceri totală a companiilor din România. Faţă de 2008, când Capitala genera singură peste 65% din business, dependenţa economiei de firmele înregistrate în Bucureşti se reduce, mai ales că investiţiile realizate în special în vestul şi centrul ţării se văd în business.
abonare newsletter
banners