Economie

Produse alimentare locale recunoscute la nivel internațional la Carrfour, în Polus Center

Clujenii vor putea găsi produse alimentare locale, de o calitate deosebită, recunoscute la nivel internaționa, în cadrul noului stand al clusterului AgroTransilvania amenajat în standul de produse proaspete al hypermache-ului Carrefour din Polus Center.

Astfel, cumpărătorii vor putea descoperi sau redescoperi gustul autentic al Transilvaniei, cu ajutorul unor alimente care pun în valoare atât tradițiile culinare ale acestei regiuni europene, cât și măiestria celor care le prepară.

Acesta este cel de-al doilea stand cu vânzare deschis de AgroTransilvania Cluster, după cel care funcționează deja din decembrie 2013, în incita Iulius Mall.


Calitatea deosebită a alimentelor produse în Transilvania este recunoscută la nivel internațional. În Marea Britanie, de exemplu, alimentele transilvănene au fost promovate de Alteța Sa Regală, Prințul Charles al Țării Galilor, de marchiza Tracy de Worchester sau de renumitul ”chef” Paul Bloomfield, unul dintre profesorii asociați ai Oxford Brookes University, cea mai mare universitate europeană din domeniul industriei ospitalității.

abonare newsletter