Economie

Color Control a deschis o nouă fabrică în Apahida și își crește echipa (P)

Color Control, una dintre companiile-lider în domeniile tehnologiei și inovației din Cluj-Napoca, a inaugurat o nouă fabrică, în Apahida.

 

Investiția vine să susțină creșterea accelerată a companiei în primii zece ani de activitate, atât în ce privește capacitățile de producție, cât și forța de muncă.


Inovarea și optimizarea continue au determinat creșterea constantă a portofoliului de clienți. Azi, Color Control furnizează servicii de design, asamblare și producție de componente pentru mari companii internaționale din industriile flexografică și printing 3D. Competitivitatea ridicată a fost posibilă datorită îmbunătățirii continue a proceselor de producție, introducerii unui sistem performant de control al calității și investițiilor constante în cele mai noi echipamente.

Compania pariază și pe mai departe pe inovație și calitate: “În continuare, vom dezvolta capacitățile de producție și vom crește calitatea produselor prin instalarea unui robot de sudură și a unui robot de alimentare a trei CNC; de asemenea, vom extinde sistemul Kanban la  toate tipurile de mașini.”, a declarat Adrian Fodor, Director General al companiei.


Inclusiv în proiectul noii facilități de producție au fost utilizate cele mai noi tehnologii responsabile de protejarea mediului. Construcția este alimentată sustenabil de un sistem de panouri solare de putere de 200kw, pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon și un sistem de încalzire prin pompe de căldură, care elimină combustibilii generatori de noxe.

Înființată în 2013, compania se mândreste, la 10 ani de activitate, cu o cifră de afaceri de aproximativ 6 milioane de euro (final de 2022) și o echipă de 130 de profesioniști. “Avem în plan să creștem echipa cu specialiști în domeniul prelucrărilor mecanice, ingineri mecanici și proiectanți. Ne dorim să oferim posibilitatea ca inclusiv studenții, masteranzii și doctoranzii să se alăture echipei noastre, pentru a-și aprofunda studiile. De asemenea, angajăm personal în producție, fără să fie nevoie de experiență în domeniu. Asta, deoarece suntem o echipă pregatită să ofere training viitorilor colegi. Căutăm oameni dornici să învețe și să se perfecționeze continuu, astfel încât să poată lucra într-un domeniu complex și competitiv, cum este cel al industriei flexografice.”, a mai spus directorul companiei.


Parte a Color Control Group, un grup de companii olandeze, Color Control SRL furnizează echipamente și soluții pentru mari companii internaționale din domenii diverse, precum imprimarea 3D sau industria flexografică. Compania deține un portofoliu complet de servicii: proiectare, inginerie, design, producție și consultanță tehnică.

 


Date de contact:

SC COLOR CONTROL SUPORT SRL


sediul: strada Șesului, nr. 4, Apahida, jud Cluj

telefon: 0264-256507, email: office@colorcontrol.ro

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter