Economie

Ce spun reprezentanții firmei Unix, după incendiul devastator de vineri

Reprezentanții depozitului Unix spun că firma își va relua activitatea luni, 31 iulie. Aceștia arată că focul a pornit dintr-un depozit situat în vecinătate.

Incendiu puternic izbucnit în Mărăști. Foto: monitorulcj.ro Incendiu puternic izbucnit în Mărăști. Foto: monitorulcj.ro

 

„Am avut un incendiu la Sediul Central UNIX Auto din Cluj-Napoca. Focul a pornit din depozitul situat în vecinătatea noastră, din fericire nu sunt victime. Am luat măsuri de limitare a pagubelor astfel depozitul UNIX Auto a suferit prejudicii minore, activitatea nu este afectată. Colaborăm cu autoritățile pentru identificarea cauzelor și luarea masurilor de prevenție pe viitor, respectiv comunicăm operativ cu părțile implicate pentru a gestiona eventualele replici/incidente viitoare. Mulțumim autorităților locale și Detașamentului de pompieri pentru intervenția promptă prin care au oprit incendiul. Preluăm activitatea conform program normal de lucru începând de luni, 31 iulie 2023 ora 8”, spune Rácz Attila, Marketing manager UNIX Auto.


CITEȘTE ȘI: Incendiul la depozitul din Mărăști, văzut din avion

Incendiul puternic care a afectat o hală din cartierul Mărăști a fost vizibil din toate cartierele Clujului.

Cinci autoturisme și mai multe utilaje au fost distruse, un pompier a suferit o intoxicație cu fum și a fost transportat la spital, iar 1.500 de mp au fost afectați de incendiul devastator de vineri din Mărăști.


Un puternic incendiu a izbunit, vineri seară, la o hală din municipiul Cluj-Napoca, iar focul s-a extins la acoperişurile a două case. La faţa locului au intervenit toate detaşamentele ISU Cluj, fiind transmis mesaj RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum.

Din fericire, nu au fost victime, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Camion în flăcări la coborârea de pe Feleacu spre Vâlcele. Incendiul a fost stins de ceilalți șoferi. FOTO

Incendiu într-un bloc din Florești. Femeie, transportată la spital

Incendiu la un restaurant din Cluj-Napoca. Mai multe persoane s-au autoevacuat. Intervin paramedicii SMURD

Ultimele Stiri
abonare newsletter