Comunicat de presă- Începere derulare proiect ‘’Investiție iniţială privind înfiinţarea unei noi hale de producţie sticlă termoizolantă aparţinând S.C. WELTHAUS S.R.L.’’

16.11.2018

S.C. WELTHAUS S.R.L., cu sediul social în Municipiul Zalău, str. Corneliu Coposu, nr. 37, jud. Sălaj, cod poştal 450008, anunță începerea derulării proiectului ’’Investiție iniţială privind înfiinţarea unei noi hale de producţie sticla termoizolantă aparţinând S.C. WELTHAUS S.R.L.’’cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 3393/29.10.2018.

Proiectul ’’Investiție iniţială privind înfiinţarea unei noi hale de producţie sticla termoizolantă aparţinând S.C. WELTHAUS S.R.L.’’, cod MySMIS 116594, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, are o valoare totală de 7.432.155,53 lei, din care 3.956.170,78 lei reprezintă finanțare nerambursabilă (FEDR = 3.362.745,18 lei şi Buget naţional = 593.425,60 lei)

Proiectul se implementează la viitorul punct de lucru al societăţii situat în Str. Drumul de Centură Zalău (zona Fărcaş Domb), Parcul Industrial Welthaus (CF 54837, Nr. cadastral 54837), Judeţul Sălaj și se derulează în perioada 29.10.2018-30.09.2019.

Obiectivele proiectului:
1. Creşterea veniturilor din vânzarea producţiei de sticlă cu minim 20% în următorii 2 ani de la data finalizării proiectului.
2. Creşterea profitabilităţii (creşterea profitului cu minim 10%, în primii 2 ani după implementarea proiectului)

WELTHAUS

FERESTRE ȘI UȘI

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro