Anunțuri

Anunț de presă - Achiziție tehnologie inovativă în laboratorul de tehnică dentară al SC ARS DENTIS SRL

 

Anunț de presă

Data: 06 august  2018


Achiziție tehnologie inovativă în laboratorul de tehnică dentară al SC ARS DENTIS SRL

Regio - Programul Operațional Regional 2014-2020


Axa prioritară 2 – Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici și mijloci

Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri


ARS DENTIS  SRL, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 25,   judeţul Cluj, derulează, începând cu 16 ianuarie 2017, proiectul “ Achizitie tehnologie inovativa in laboratorul de tehnica dentara al  SC ARS DENTIS SRL“ având cod SMIS 111623, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 și Organismul intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 946.536,60 lei, asistenţa financiară nerambursabilă este de 753.126,10 lei, din care FEDR 640.157,19 lei.


Proiectul se implementează pe o durată de 29 luni, în municipiul Municipiul Cluj-Napoca, România, Str. Traian Vuia nr. 25, județul Cluj,  începând cu data de 16.01.2017  până în 30.05.2019

Obiectivul general al proiectului  consta in  cresterea  capacitatii de productie si a competitivitatii societatii Ars Dentis SRL, prin achizitia de tehnologie de ultima generatie care sa ne permita pozitionarea laboratorului de tehnica dentara al societatii intre labratoarele de top din regiune.


Obiectivul specific al proiectului consta in achizitonarea a doua echipamente moderne specifice activitatii de laborator de  tehnica dentara dupa cum urmeaza: 1 Sistem de frezare CAD-CAM in 5 axe si un Sistem de productie Laser Melting.

            Informatii suplimentare despre acest proiect se pot obtine la sediul societatii din Municipiul Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 25, judetul Cluj,   la telefon 0722 357 009, sau e-mail: arsdentis25@gmail.com, persoana de contact Zoia-Maria ROMAN – Administrator.

SC ARS DENTIS SRL

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

abonare newsletter