Anunțuri

Comunicat de presă - Privind finalizarea activităților în proiectul ”Creșterea competitivității economice a SC VALI TRANS SRL

27.07.2018

Comunicat de presă

Privind finalizarea activităților în proiectul ”Creșterea competitivității economice a SC VALI TRANS SRL prin achiziția de echipamente/utilaje noi”

Cod MySMIS 102302, Contract de finanțare nr. 1433/09.03.2018


Proiectul a fost derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management şi prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord–Vest, Organism Intermediar din cadrul REGIO- Programul Operaţional Regional 2014 - 2020, Componenta 1 – 2.1.A. Microîntreprinderi, Axa prioritară - Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii, Operațiunea - Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri.

Valoarea totală a proiectului este de 990.563,28 Lei. Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 671.567,00 lei, din care 570.831,95 lei finanțare nerambursabilă din FEDR și 100.735,05 finanțare nerambursabilă din bugetul național. Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 09.03.2018 – 31.07.2018.


Proiectul a vizat atingerea următorului Obiectiv General - Creșterea competitivității economice pe piața lucrărilor de construcții de drumuri si autostrazi prin cresterea numarului de angajați calificați și prin dezvoltarea unui program investițional în vederea achiziționării de utilaje de construcții noi si performante care sa permita creșterea volumului si eficienței activității firmei în județul Cluj si în regiune pâna la sfârsitul anului 2022.

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:


-  Achiziționarea a 2 echipamente tehnologice noi: un Buldoexcavator și un Cilindru Compactor;

-  S-au creat 3 noi locuri de muncă


Impactul proiectului la nivelul localității/regiunii este dat de faptul că prin această investiție societatea comercială va putea oferii servicii de lucrări de construcții de calitate în comunitatea locală și în regiune, atât în ceea ce privește construcția drumurilor din zonă cât și lucrările de infrastructură aferente, determinând prin noile contracte reinvestirea resurselor financiare încasate în comunitatea locală aducând în felul acesta un aport la dezvoltarea acesteia, si implicit, la crearea de noi locuri de munca.                                    

 


   Date de contact beneficiar: VALI TRANS SRL

                Sediu: Comuna Viișoara, Str. Sat Viișoara nr. 1197, județul Cluj

   Email: cantor_valentin@yahoo.com

   Telefon: 0745628531

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     http://facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

                 

abonare newsletter