Administrație

Floreștiul va avea un parc pentru animalele de companie. Primarul Pivariu: „Au început lucrările!”

Iubitorii de animale din Florești vor dispune de un parc canin ce va fi amenajat în comună. Proiectul de realizare a unui spațiu amenajat pentru câini a început deja.

Imagine proiect parc canin, Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com Imagine proiect parc canin, Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

 

 


Viitorul parc va fi amplasat pe strada Sub Cetate, lângă Parcul Poligon, pe o suprafață generoasă de teren de circa 1800 mp.

 


Imagine proiect parc canin, Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

Potrivit primarului Bogdan Pivariu, în cadrul acestui proiect va fi instalată și o perdea de gard viu pe latura de vest a parcului, pentru siguranța câinilor.

„Ieri am dat startul pentru începerea lucrărilor la Parcul Canin din Florești.


Locație: Strada Sub Cetate, lângă Parcul Poligon. De asemenea, pentru confortul și siguranța câinilor, vom amenaja o zonă specială pentru adaptare și o perdea de gard viu pe latura de vest. Vom continua să vă ținem la curent cu evoluția lucrărilor!”, a notat, miercuri, primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, pe pagina sa de Facebook

Caracteristicile proiectului

Imagine proiect parc canin, Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

- Suprafața aproximativă de 1830 mp teren


- Suprafața construită pe parcela va fi de aproximativ 550 mp

- Parcul va fi împrejmuit cu un gard din plasă bordurată și va avea două intrări: una principală pentru utilizatori și una secundară pentru eventuale utilaje de intervenție și lucrări.


Parcul canin din Florești va dispune de alei amenajate pentru plimbări și spațiu verde înierbat pentru joacă și relaxare.

Spațiul va fi dotat cu băncuțe pentru proprietarii de animale, mobilier de agrement specific pentru căței,sistem de iluminat public și panouri informative. 

De asemenea, în parcul canin din Florești va fi instalată o cișmea cu apă proaspătă pentru hidratarea animalelor.

Imagine proiect parc canin, Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Iubitorii de animale din Cluj strâng mâncare și donații pentru câinii și pisicile fără stăpân. Tu cum poți ajuta?

abonare newsletter