Administrație

Lucrările avansează pe strada Teilor din Florești. Primarul comunei, verificări pe șantier

Lucrările pe strada Teilor din Florești înaintează. Primarul Bogdan Pivariu a făcut joi o vizită în teren.

Lucrările avansează pe strada Teilor din Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu Lucrările avansează pe strada Teilor din Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Lucrările la tronsonul 1 și 2 al străzii Teilor avansează. Primarul Bogdan Pivariu a realizat joi o verificare a stadiului șantierului.

 


„Am verificat în această dimineață stadiul lucrărilor de asfaltare a străzii Teilor, pe una dintre porțiunile aflate în modernizare. Până astăzi, pe tronsonul 2 al străzii Teilor au fost finalizate rețelele de colectare ape pluviale, au fost construiți aproape 400 de metri liniari de trotuar, au fost aduse la cote căminele și a fost demarată asfaltarea străzii, respectiv a zonelor de acces.

Referitor la primul tronson de stradă din proiect (cel dinspre strada Eroilor) - am solicitat astăzi să ni se comunice, de către reprezentanții companiilor care execută lucrările de înlocuire rețele de apă, respectiv gaze naturale, termenul necesar pentru încheierea lucrărilor, pentru a putea trece la etapa finală, de asfaltare și a tronsonului 1,  de la intrarea dinspre strada Eroilor.


Având în vedere problemele de infrastructură și utilități cu care a fost preluat acest drum în domeniul public, sper ca vremea să permită continuarea lucrărilor într-un ritm cât mai susținut, pentru a putea reda locuitorilor încă o stradă modernizată și care asigură un trafic civilizat, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Școala „Dumitru Tăuțan” din Florești va fi modernizată și extinsă cu 7 clase noi

abonare newsletter