Actualitate

INCENDIU la o casă din comuna Aluniș, județul Cluj. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale. VIDEO

Un incendiu a izbucnit miercuri la o casă din comuna Aluniș, județul Cluj. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incendiului/ Foto: ISU Cluj Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incendiului/ Foto: ISU Cluj

 

UPDATE ORA 19:05


„Pompierii au intervenit la un incendiu care a afectat o casă și o anexă gospodărească în localitatea Ghirolt, comuna Aluniș. Apelul de urgență a venit în jurul orei 16:20, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Dej. 

 


Ulterior a mers în sprijin și o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Pompierii au găsit o anexă cuprinsă de flăcări. Acestea s-au extins și la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 20 de mp, afectând semnificativ interiorul locuinței. În casă locuia o persoană care s-a autoevacuat la timp și a cerut ajutor, în vreme ce vecinii au intervenit la rândul lor până la sosirea pompierilor. Cauza probabilă a incendiului este un burlan supraîncălzit”, a transmis ISU Cluj.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Sțirea inițială

Două autospeciale din cadrul Detașamentului Dej și una din cadrul Detașamentului Cluj-Napoca intervin pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o casă din comuna Aluniș, județul Cluj.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente cu două autospeciale la un incendiu care a cuprins o casă din localitatea Ghirolt, comuna Aluniș. În sprijin a fost trimisă și o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Până acum nu sunt anunțate victime, iar intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Cluj.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat pentru Monitorul de Cluj că din primele informații incendiul a pornit de la o bucătărie de vară.


„Din informațiile primite este un incendiu care a pornit de la o bucătărie de vară. Nu sunt anunțate victime”, a declarat pentru monitorulcj.ro, ISU Cluj.

 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic la o casă din Gilău! Un minor a ajuns la spital cu arsuri. FOTO

Incendiu la o hală pe Calea Baciului. 600 mp din acoperiș au ars. FOTO

abonare newsletter