Actualitate

Premii pentru Știință, ajunse la Cluj. Clujenii Dragoș Vana și Răzvan Cherecheș, premiați pentru activitatea din perioada pandemiei

Dragoș Vana, fondatorul site-ului Graphs.ro și profesorul UBB Răzvan Cherecheș au obținut, luni, premiile pentru știință în cadrul Galei Radio România Cultural.

Dragoș Vana, premiat în cadrul Galei Radio România Cultural. Dragoș Vana, premiat în cadrul Galei Radio România Cultural.

 

 


Dragoș Vana a obținut Premiul Special Pentru Știință, pentru activitatea desfășurată în perioada pandemică, iar lui Răzvan Cherecheș i-a fost acordat Premiul pentru Știință pe anul 2021 pentru campania de promovare a măsurilor de sănătate publică anti-Covid din România.

 


Astfel, cele două premii pentru știință au ajuns la Cluj, Dragoș Vana și Răzvan Cherecheș fiind cunoscuți pentru implicarea lor în mediul online pe perioada pandemiei în România.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


„Am fost aseară onorat să câștig Premiul Special Pentru Știință acordat de Radio România Cultural în cadrul unei frumoase gale la Teatrul Odeon. Sunt foarte fericit că munca mea și site-ul Graphs.ro au fost recunoscute și au avut un impact asupra societății”, a scris Dragoș Vana, pe pagina sa de Facebook.

El a ținut să le mulțumească utilizatorilor Graphs.ro pentru sprijinul financiar și moral.


Dragoș Vana și Răzvan Cherecheș, premiați pentru activitatea în pandemie. Foto: Facebook/ Dragoș Vana.

CITEȘTE ȘI:

Cum evoluează pandemia, comparativ cu anul trecut? Dragoș Vana: „Avem mai multe cazuri decât în septembrie 2020”

Răzvan Cherecheș, despre Omicron: „Efectul asupra sistemului de sănătate ar putea fi devastator”

abonare newsletter