Actualitate

Patronul lui Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a venit să-l vadă pe Lucescu

<p>Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a sosit duminică, la Bucureşti, pentru a-l vizita pe antrenorul Mircea Lucescu, la Spitalul Universitar de Urgenţă, unde tehnicianul este internat de vineri.</p>

 

Ahmetov a sosit la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde îl vizitează pe tehnicianul Mircea Lucescu, care urmează să fie supus astăzi unei intervenţii chirugicale.

Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a declarat duminică, la sosirea în România, că speră în revenirea rapidă a tehnicianului român.

Ahmetov, care l-a avut drept translator pe fundaşul Răzvan Raţ, a mai spus că Mircea Lucescu nu-i este doar antrenor ci şi prieten şi a fost extrem de îngrijorat când a aflat de accident. El a menţionat că are încredere în medicii din Ucraina, dar Mircea Lucescu are încredere în cei din România.

„Mircea Lucescu rămâne antrenorul nostru, are ajutoare de nădejde, jucătorii vor reacţiona bine. Trebuie să câştigăm campionatul şi Cupa. Mircea Lucescu nu este doar antrenorul principal, este şi un bun prieten, voi veni cu plăcere aici, des, să-l vizitez. Îmi doresc să-şi revină foarte repede”, a afirmat Ahmetov.

Rinat Ahmetov a sosit la Bucureşti duminică, în jurul orei 13.40, cu un avion privat, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, urmând să rămână în România până în jurul orei 17.

abonare newsletter