Actualitate

Accesorii cool de nelipsit în sezonul rece (P)

Oricât de mult ne-ar plăcea să fim la modă, uneori nu este așa de ușor, deoarece trebuie să ținem cont de haine, coafură și accesorii pentru a avea look-ul pe care ni-l dorim.

Evident, pentru a face alegerea potrivită, ar fi bine să luăm în calcul și alți factori precum fizionomia, stilul personal, momentul zilei sau evenimentul pentru care ne pregătim. Mai jos am pregătit o listă, care poate fi o sursă de inspirație pentru cei aflați în pană de idei.

1.Ceasuri


Atunci când vine vorba de ceasuri pentru barbati, fiecare are propriul gust în materie de design și funcționalități. Începe prin a te decide la felul în care vrei să se afișeze informațiile, ca ulterior să te uiți și la alte detalii. Spre exemplu, cel analog afișează timpul prin intermediul acelor de pe cadran și indică ora, minutele și secundele, iar cel digital prin intermediul unui ecran LCD, afișând informațiile electronic. În cazul în care ești indecis, există posibilitatea să ai ambele tipuri pe un singur cadran. Fie că preferi o versiune cu mecanism quartz sau unul mecanic, reține faptul că cele cu o curea din piele sunt mai elegante față de cele cu brățară din oțel. Dacă optezi pentru tip de brățară, ai grijă ca oțelul să fie inoxidabil, pentru a-ți proteja mâna de umiditate, transpirație sau iritarea pielii. Util și practic ar fi să îți achiziționezi cel puțin două ceasuri, unul casual, de purtat zilnic și unul pentru ocazii speciale, pentru a le asorta mai rapid.

2.Căciuli


Profită de oferta de caciuli pentru barbati de la Fashion Days și înnoiește-te. Astfel, îți vei asigura confortul necesar în zilele friguroase, dar vei putea să îți evidențiezi și ținuta. Alege materiale care să nu îți provoace mâncărimi, eventual din lână, bumbac sau amestec, cu modelul preferat. Referitor la culoare și mărime, acestea pot să te avantajeze sau dezavantajeze, în funcție de forma feței și culoarea părului. Pentru un plus de căldură, ia-ți și un fular din aceeași gamă. 

3.Ochelari de soare


Știm cu toții că razele UV sunt dăunătoare ochilor și de aceea ochelarii de soare ar trebui să fie printre lucrurile pe care le luăm cu noi atunci când ieșim afară. Nu uita că, materialul din care sunt făcute lentilele, poate să le influențeze calitatea. Desigur, sunt plusuri și minusuri, însă, ia o decizie după ce cauți mai multe variante și după ce citești caracteristicile fiecăreia. Vei vedea că cele din sticlă oferă o claritate mai bună și rezistență mai mare la zgâriere, dar sunt mai grele și se pot sparge ușor dacă le scapi. Mai rezistente la șocuri sunt cele din poliuretan, au avantajul că sunt foarte ușoare, însă sunt mai scumpe.

CITEȘTE ȘI:

România a exportat îmbrăcăminte şi accesorii în valoare de 831,8 milioane de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter