Actualitate

Viscol PUTERNIC și copac căzut pe carosabil pe DN 1. Drumarii nu exclud ÎNCHIDEREA drumului. VIDEO

Echipele DRDP Cluj acționează pe DN 1, unde circulația se desfășoară cu mare greutate din cauza viscolului. Dacă condițiile meteo se agravează, drumarii nu exclud închiderea drumului.

Viscol PUTERNIC. Copaci căzuți pe carosabil Viscol PUTERNIC. Copaci căzuți pe carosabil

 

 


Pe DN 1, sectorul de drum cuprins între kilometrul 534-552, în județul Cluj, se acționează cu 9 utilaje, circulația rutieră se desfășoară îngreunat din cauza viscolului puternic.

 


Lucrătorii au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil la km 536+400. Potrivit reprezentanților DRDP Cluj, dacă situația vremii se înrăutățește, sectoarele de drum afectate vor fi închise.

„Echipele DRDP Cluj acționează în permanență cu utilaje cu lamă și material antiderapant pentru a menținere drumurile naționale și autostrăzile din administrare deschise, în condiții de siguranță.


Pe DN 1, sectorul de drum cuprins între km 534-552, jud. Cluj, se acționează cu 9 utilaje, circulația rutieră se desfășoară îngreunat din cauza viscolului puternic. Lucrătorii SDN Cluj au intervenit pentru degajarea copacului căzut pe carosabil pe DN 1, km 536+400.

În cazul în care situația se agravează și pune în pericol participanții la trafic, din motive de siguranță, vom fi nevoiți să închidem sectoarele de drum până când se opresc fenomenele meteo


‼Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă să circule cu atenţie şi prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

ALERTĂ METEO! Cod ROȘU de vânt puternic și ninsori viscolite în zona de munte din Cluj. Rafale de vânt de 135 km/h la altitudini mari

Avertizare COD PORTOCALIU de vânt în Cluj. Va ninge viscolit, iar vizibilitatea în trafic este afectată

Ultimele Stiri
abonare newsletter