Actualitate

Peste 100 de cupluri clujene care sărbătoresc „nunta de aur”, premiate online de primarul Boc. FOTO

A avut loc, luni, ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus. Emil Boc a premiat fiecare cuplu cu 1.000 de lei.

 

 


„Primăria Cluj-Napoca a premiat astăzi 106 cupluri care au aniversat recent «Nunta de aur», în cadrul unei ceremonii online. Cu această ocazie, am avut plăcerea de a transmite tuturor un mesaj de recunoștință din partea comunității clujene pentru exemplul pe care îl oferă tinerelor generații cu privire la importanța și valorile familiei”, a transmis primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

 


Fiecare cuplu din Cluj-Napoca care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă este răsplătit cu un premiu în valoare de 1.000 lei și o diplomă aniversară.

„În contextul pandemiei nu am putut realiza obișnuita ceremonie de premiere, însă în mediul online putem transmite felicitările și respectul nostru acestor oameni deosebiți, care au contribuit la ceea ce înseamnă Clujul acum”, a mai spus edilul.


Sursă foto: Facebook/ Emil Boc

CITEȘTE ȘI:


Elevii clujeni „de 10”, premiați de Primărie. VIDEO

abonare newsletter