Actualitate

Bărbat, găsit MORT într-un depozit din Turda. În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 61 de ani a murit, vineri seara, după ce ar fi căzut într-un depozit de pe raza municipiului Turda.

 

 


Potrivit turdanews.ro, un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit decedat, într-un depozit de pe raza municipiului Turda.

Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul bărbatului.


„Poliția Municipiului Turda a fost sesizată pe 22 octombrie ora 23 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-un depozit situat pe raza municipiului. La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în respectiva locație fiind identificat un bărbat de 61 de ani, din Turda.

Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat că nu mai prezenta semne vitale . De asemenea cu ocazia verificărilor preliminare s-a stabilit că nu au fost relevate urme vizibile de violență pe corpul persoanei. Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.


Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea circumstanțelor care au condus la acest eveniment în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 


CITEȘTE ȘI

Bărbați, arestați după ce au furat peste 100 de oi din trei localități din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter