Actualitate

Boc, REVOLTAT pe cei care critică organizarea Untold: „PSD-iștii să ne lase în pace. A fost un eveniment doar cu oameni vaccinați”

Primarul Emil Boc a declarat, vineri, că cei din PSD ar trebui să vorbească și despre festivalul Saga de la București. „Să ne lase în pace, că știm noi cum să ne administrăm orașul”, spune edilul.

 

 


„La București nu s-a ținut? Întrebați-i pe domnii ăia de la București care mor de grija Clujului, de ce nu spun și de București? Văd că la foarte mulți domni de la PSD le pasă tare mult de Cluj. Eu i-aș invita să se uite la partidul lor și să se uite și la București și să ne lase în pace, că știm noi cum să ne administrăm orașul.

 


Viața merge mai departe cu oamenii vaccinați peste tot în lume. Și acest eveniment, ca orie alt eveniment care e cu oameni vaccinați, așa va fi în continuare. Un eveniment care are un maxim de control în vreme de pandemie, pentru că acolo știm că sunt doar oameni vaccinați. Acei oameni nu dezvoltă forme grave, nu pun probleme în societate.

La fel va fi de acum când intri în restaurante, nu vei mai intra ca acum, ci doar pe bază de certificat verde, care să ateste una din cele trei varinate. Pe de altă parte, și viața trebuie să meargă mai departe și economia trebuie să se ducă, pentru că am spus de multe ori, nu ne putem duce dintr-o criză santitară în una econimică. Dar pentru asta e nevoie de resposabilitate, a fiecăruia dintre noi”, a spus Emil Boc, vineri, la un post de radio.


CITEȘTE ȘI:

Clujul, mai bogat cu peste 35 de milioane de euro, după Untold. Pe ce și-au dat banii festivalierii

 


Rafila: „Cluj-Napoca, primul oraș în carantină”. Răspunsul lui Boc: „Să-și vadă de treabă. De grija noastră să nu moară”

Ultimele Stiri
abonare newsletter