Actualitate

Rafila: „Cluj-Napoca, primul oraș în carantină”. Răspunsul lui Boc: „Să-și vadă de treabă. De grija noastră să nu moară”

Alexandru Rafila a spus despre Cluj-Napoca că va fi primul oraș care va intra în carantină, din cauza festivalului Untold. Emil Boc îl trimite pe medic „la plimbare”.

 

Medicul Alexandru Rafila îl condamnă pe primarul Emil Boc pentru că a permis organizarea festivalului Untold și spune că primul oraș mare carantinat va fi Cluj-Napoca.


 

„Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va «beneficia» de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a declarat Alexandru Rafila.


Primarul Emil Boc a venit cu un răspuns la această declarație și îl trimite pe Rafila „să-și vadă de treaba lui”. 

„Eu îi recomand domnului Rafila să-și vadă de treaba lui. De grija noastră să nu moară și mai bine ar fi să-și ia rucsacul în spate și să meargă să vaccineze oameni prin țară. Ar trebui să susțină vaccinarea, așa cum i-ar sta bine unui reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății. Să lase vorbele și mai mult să facă, că de vorbe sunt sătui toți”, a răspuns Boc la afirmațiile lui Rafila, într-o emisiune radio.


CITEȘTE ȘI:

Alexandru Rafila: Cluj-Napoca va fi primul mare oraș care va „BENEFICIA” de carantină. Explicația viceprimarului Tarcea

 


VIDEO. O noapte de gardă la Untold. Paramedic: „Unele cazuri au ajuns la spital, s-a intrat de urgență în operație”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter