monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Pași înainte pentru finalizarea modernizării străzii Eroilor din Florești. Pivariu: „Va arăta așa cum trebuie să arate un bulevard”

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat că în 30 de zile va fi finalizată licitația pentru executarea lucrărilor pe strada Eroilor. O bandă în plus, piste de biciclete și spații verzi vor fi amenajate.

Pași înainte pentru finalizarea modernizării străzii Eroilor din Florești. Pivariu: „Va arăta așa cum trebuie să arate un bulevard”.

 

 


„Eroilor va arăta așa cum trebuie să arate un bulevard. Va avea trei benzi, zonă verde și pomi plantați, pentru a arăta așa cum ne dorim toți să arate”, a explicat Pivariu, miercuri dimineața, la un post de radio local.

 


De asemenea, el a precizat că și în zona Terra va avea loc „o modernizare a întregii structuri”. 

„În zona Terra avem întâlnire cu Comisia pentru exproprieri. Vom avea lărgire de drum, alte ieșiri în drumul național”, a spus Bogdan Pivariu. 


Totodată, se lucrează la studiul de trafic în Florești, care va fi realizat de specialiști din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și va costa aproximativ 190.000 de lei, conform primarului. 

El a explicat că în cadrul studiului de trafic, va fi supusă analizei o zonă aglomerată, odată cu începerea școlii. 


„Centura metropolitană este vitală, nu numai pentru Florești, ci pentru întreaga zonă”, a adăugat Pivariu, ținând totodată să insiste pe importanța utilizării mijloacelor de transport în comun.

CITEȘTE ȘI:


Primăria Florești a „ridicat” primii cai din comună. Pivariu: „Suntem o comunitate cu profil urban”. FOTO