Actualitate

Pași înainte pentru finalizarea modernizării străzii Eroilor din Florești. Pivariu: „Va arăta așa cum trebuie să arate un bulevard”

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat că în 30 de zile va fi finalizată licitația pentru executarea lucrărilor pe strada Eroilor. O bandă în plus, piste de biciclete și spații verzi vor fi amenajate.

 

 


„Eroilor va arăta așa cum trebuie să arate un bulevard. Va avea trei benzi, zonă verde și pomi plantați, pentru a arăta așa cum ne dorim toți să arate”, a explicat Pivariu, miercuri dimineața, la un post de radio local.

 


De asemenea, el a precizat că și în zona Terra va avea loc „o modernizare a întregii structuri”. 

„În zona Terra avem întâlnire cu Comisia pentru exproprieri. Vom avea lărgire de drum, alte ieșiri în drumul național”, a spus Bogdan Pivariu. 


Totodată, se lucrează la studiul de trafic în Florești, care va fi realizat de specialiști din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și va costa aproximativ 190.000 de lei, conform primarului. 

El a explicat că în cadrul studiului de trafic, va fi supusă analizei o zonă aglomerată, odată cu începerea școlii. 


„Centura metropolitană este vitală, nu numai pentru Florești, ci pentru întreaga zonă”, a adăugat Pivariu, ținând totodată să insiste pe importanța utilizării mijloacelor de transport în comun.

CITEȘTE ȘI:


Primăria Florești a „ridicat” primii cai din comună. Pivariu: „Suntem o comunitate cu profil urban”. FOTO

abonare newsletter