Actualitate

Un bărbat din Cluj atinge copii în autobuz. Clujeancă: „I-am blocat mâna. A vrut să ia fetița în brațe”

Un bărbat din Cluj-Napoca încearcă să-i atingă pe copii în autobuz și locurile de joacă, susțin mamele care sunt înspăimântate de acest personaj.

 

O mamă din Cluj-Napoca a tras un semnal de alarmă cu privire la un bărbat dubios care încearcă să atingă copii în autobuz și parcurile destinate celor mici. 


 

Femeia a spus că bărbatul locuiește în Gheorgheni și că l-a mai întâlnit de multe ori în ipostaze în care încerca să atingă copii. 


Ea i-ar fi blocat mână o dată când a încercat să ia în brațe o fetiță. Clujeanca va depune o plângere penală împotriva acestui individ:

„Domnul din imagine locuiește în zona Gheorgheni, Diana, și vă rog să îl evitați dacă aveți fetițe sau să fiți foarte atenți prin parcurile în care se joacă copii. Atinge sau se apropie fără intenții bune, de fetite, în special. Locuim de ani buni în zona și i-am atras o dată atenția, apoi i-am blocat mâna când încerca să ia în brațe o fetiță din grupul de prietene al fetiței mele, iar ieri în autobuz a insistat sa «îmi așez fetița lângă el». După replica mea, mi-a zis «că așa vrea el, ca fetița mea să stea lângă el». Bineînțeles că nu s-a întâmplat asa, însă vă rog să aveți mare atenție!


Din postarea unei mămici de acum câteva luni văzusem la commenturi că s-au depus plângeri la poliția locală și mă voi duce și eu să le spun de dânsul”, a spus femeia. 

Bărbatul care încearcă să atingă copiii în autobuz

Nu este prima dată când o mamă din Cluj-Napoca se plânge de acest bărbat. Individul este destul de cunoscut printre părinți, chiar pentru că a încercat să se atingă și de copiii altora.


O altă mămică din Cluj a povestit pentru monitorulcj.ro în luna aprilie a anului 2021 experiența prin care a trecut. Un bărbat, cărunt și slab i-a agresat copilul în autobuz. Bărbatul a început să îl atingă pe băiat, chiar dacă autobuzul era plin. Până nu s-a pornit un scandal în autobuz, bărbatul nu s-a oprit. Este vorba despre același bărbat.

„Pur și simplu agasează copiii pe autobuz (se bagă în seamă cu ei și încearcă să-i atingă). Pe băiețelul meu nu a vrut să îl fure, pentru că totuși era autobuzul plin. Dar nu se oprea să îl atingă chiar dacă i se atrăgea atenția. Numai când a început un mini scandal în autobuz s-a oprit”, a spus o mamă.


CITEȘTE ȘI:

FOTO. Doi bărbați din Cluj ademenesc și AGRESEAZĂ copii. Clujeancă: „S-a ascuns după copac și încerca să o atragă cu o floare”

 

Mămicile din Cluj-Napoca și Florești, panicate după ce un COPIL de 10 ani a fost răpit: „Și pe fata mea a vrut să o răpească”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter