monitorulcj.ro Menu
Actualitate

FOTO. Doi bărbați din Cluj ademenesc și AGRESEAZĂ copii. Clujeancă: „S-a ascuns după copac și încerca să o atragă cu o floare”

Mămicile din Cluj-Napoca sunt panicate, după ce doi bărbați au încercat să le agreseze copiii sau chiar să îi răpească. Toate poveștile au ieșit la suprafață, după ce un băiat de doar 10 ani a fost răpit în comuna Florești.

Doi bărbați din Cluj ademenește și agresează copii. Clujeancă: „S-a ascuns după copac și încerca să o atragă cu o floare”

 

 


Două mămici din Cluj-Napoca au povestit pentru monitorulcj.ro spaima pe care au trăit-o atunci când doi bărbați au încercat să răpească sau chiar să agreseze copiii lor.

 


O mămică a povestit cum un bărbat a încercat să îi răpească fetița de doar 5 ani, într-un parc din cartierul Gheorgheni. Femeia s-a dus în parc împreună cu fetița ei de 5 ani și băiețelul ei de 8 luni.

Un bărbat, cărunt cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a băgat în seamă cu ea și a început să îi spună cât de norocoasă este că are acești doi copii foarte frumoși.


„A venit la mine, domnul era foarte amabil. A început să îmi spună cât de norocoasă sunt și că acești copii sunt un dar de la Dumnezeu. Eu am vrut să fiu amabilă și i-am mulțumit. El se uita la fetița mea, dar eu inițial nu am observat asta, dar femeia care mai era cu mine mi-a spus că bărbatul este dubios”, a povestit pentru monitorulcj.ro clujeanca.

Bărbatul a încercat să o ademenească pe fetiță cu o floare

Clujeanca a încercat să ne ofere detalii despre acest bărbat, spunând că este un domn la vreo 70 de ani, cărunt cu ochii căpruii, înalt, de aproximativ 1.75 și de vreo 90 de kilograme. El era îmbrăcat într-o geacă neagră, cu o pereche de blugi și un joben pe cap, iar în mână ținea o pungă albă.


A doua zi, femeia s-a dus în același parc, iar acolo era același om, la aceeași oră. Bărbatul stătea într-un colț și se uita la fetița de cinci ani cum se joacă, după care s-a ascuns după un copac și încerca să o ademenească.

„S-a uitat la ea jucându-se, după care s-a prefăcut că pleacă, si-a luat rămas bun. A încercat să se ascundă pe lângă un copac mare (mai departe de mine, dar aproape de fetiță care se juca), a ținut o floare în mână și a chemat-o pe fetiță, exact pe numele ei și zicea «hai aici». Este evident că voia să o răpească, a profitat de acea secundă în care am încercat să-l culc pe bebeluș în cărucior”, a spus femeia.


În acel moment, femeia s-a speriat foarte tare dar nu a dorit să arate vreo emoție clară pentru a nu se speria fetița ei. Norocul său a fost că fata a conștientizat că ceva nu este în regulă și s-a dus către mama ei.

„M-am speriat foarte tare, dar nu am arătat nicio emoție pentru că nu am vrut să o speri pe fata mea și nici nu am dorit să observe domnul respectiv că eu îl văd. Când a strigat-o, am vazut că ea nu se ducea spre el și m-am uitat la ea mai insistent să vină la mine. Fata a venit la mine și am mers acasă”, a povestit femeia.

Bărbatul care încearcă să atingă copiii în autobuz

După ce a publicat această poveste pe un grup de mămici, femeia a mai primit mesaje de la diferite mămici care au spus că au trecut prin experiențe asemănătoare, însă nu era vorba de același bărbat.

O altă mămică din Cluj a povestit pentru monitorulcj.ro experiența prin care a trecut. Un bărbat, cărunt și slab (vezi poza) i-a agresat copilul în autobuz. Bărbatul a început să îl atingă pe băiat, chiar dacă autobuzul era plin. Până nu s-a pornit un scandal în autobuz, bărbatul nu s-a oprit.

„Pur și simplu agasează copiii pe autobuz (se bagă în seamă cu ei și încearcă să-i atingă). Pe băiețelul meu nu a vrut să îl fure, pentru că totuși era autobuzul plin. Dar nu se oprea să îl atingă chiar dacă i se atrăgea atenția. Numai când a început un mini scandal în autobuz s-a oprit”, a spus mămica.

Femeia a sunat la poliție, dar i-au spus că trebuie să facă o plângere penală, însă nu are destule dovezi pentru a putea rezolva ceva. Femeia acum încearcă să afle mai multe detalii despre el, contactând chiar și un avocat, însă pentru că nu are dovezi clare, femeia nu poate rezolva această situație din punct de vedere legal.

Băiat de doar 10 ani, răpit în Florești!

Amintim că ieri, 27 aprilie un băiat de doar 10 ani a fost răpit de un bărbat în comuna Florești din județul Cluj. Acest eveniment a stârnit panică în rândul părinților din Cluj-Napoca și din Florești, deoarece în ultima perioadă difeiți străini au avut un comportament ciudat față de copiii lor.

Băiețelul ar fi fost răpit de pe strada Sub Cetate din Florești, fiind ademenit cu mai multe dulciuri de către un bărbat, conform primelor informații deținute de Monitorul de Cluj.

Din fericire, cei doi au fost găsiți la câteva ore de la momentul dispariției după ce numeroase echipaje de polițiști și jandarmi s-au pus în mișcare. Bărbatul a fost dus de polițiști la audieri, fiind cercetat pentru lipsire de libertate.

CITEȘTE ȘI:

Mămicile din Cluj-Napoca și Florești, panicate după ce un COPIL de 10 ani a fost răpit ieri: „Și pe fata mea a vrut să o răpească”