Actualitate

Mămicile din Cluj-Napoca și Florești, panicate după ce un COPIL de 10 ani a fost răpit ieri: „Și pe fata mea a vrut să o răpească”

O mămică din Cluj-Napoca a spus că fetița ei era să fie răpită într-un parc din oraș. Această poveste a venit chiar după ce un băiat de doar 10 ani a fost răpit de un bărbat în Florești.

 

 


 

O mamică din Cluj-Napoca a spus că și fata ei era să fie răpită ieri într-un parc de pe strada Rebreanu. Femeia a povestit, printr-o postare pe Facebook, modul în care a fost abordată de bărbat.


 

Când era în parc, alături de cei doi copii ai săi, a fost abordată de un bărbat, care părea foarte amabil la prima impresie, spunându-i că are niște copii foarte frumoși.


A doua zi, în același parc și la aceeași oră, bărbatul a început să converseze cu fetița, chemând-o spre el și ademenind-o cu o floare. Mama a observat repede cele întâmplate și s-a dus spre fetița ei, iar nenorocirea a fost evitată.

Femeia a zis că nu poate suna la poliție, pentru că nu are destule dovezi.


„Dragi mamici, aveti mare grijă în parcuri de copilașii voștri, ce informații transmiteți necunoscuților. Fetița mea era să fie răpită ieri.

Alaltăieri, un barbat mai în vârstă de aproximatriv 60-70 de ani a început să vorbească amabil, să-mi zică ce cadou mare sunt copilașii. Da, ziceam într-adevar. Ieri, exact același bărbat exact în aceeași oră a apărut în același parc (pe lângă aleea Rebreanu), partea de sus (cum intri de pe Rebreanu la stângă). A întrebat-o pe fetiță cum o cheamă, cați ani are. S-a uitat la ea jucându-se, după care s-a prefăcut că pleacă, si-a luat rămas bun, a încercat să se ascundă pe lângă un copac mare (mai departe de mine, dar aproape de fetiță care se juca), a ținut o floare în mână și a chemat-o pe fetiță, exact pe numele ei și zicea "hai aici". Este evident că voia să o răpească, a profitat de acea secundă în care am încercat să-l culc pe bebeluș în cărucior. Dacă mă duc la poliție nu am suficiente dovezi. Ce să zic? Că voia să-i dea o floare? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic. Când ajungi efectiv la poliție și ai dovezi deja este prea târziu.


Să aveți grijă”, a scris o mamă din Cluj-Napoca, pe un grup de Fcaebook pentru mămici.

Un copil din Florești a fost răpit

Ieri, un băiat din Florești a fost răpit de un bărbat. Băiețelul ar fi fost răpit de pe strada Sub Cetate din Florești, fiind ademenit cu mai multe dulciuri de către un bărbat, conform primelor informații deținute de Monitorul de Cluj.

Din fericire, cei doi au fost găsiți la câteva ore de la momentul dispariției după ce numeroase echipaje de polițiști și jandarmi s-au pus în mișcare. Bărbatul a fost dus de polițiști la audieri, fiind cercetat pentru lipsire de libertate.

CITEȘTE ȘI:

Copil de 10 ani, RĂPIT în Florești! Echipaje numeroase de POLIȚIE l-au căutat pe minor

Ultimele Stiri
abonare newsletter