Actualitate

Povestea cutremurătoare din spatele crimei: Ce l-a împins pe Takacs Gyorgy să își UCIDĂ fiul de 8 ani

Tatăl clujean care și-a omorât prin înjunghiere copilul în vârstă de numai 8 ani a fost condamnat la închisoare pe viață, cu drept de eliberare peste 20 de ani. Motivarea condamnării sale este ca un film de groază, scrie clujust.

 

 


Motivarea lui Takacs Gyorgy, tatăl care și-a omorât copilul de 8 ani în Cluj, într-o mașină la marginea drumului, este cutremurătoare. Deși inculpatul a venit cu o serie de explicații, judecătorul a declarat că „toate acestea nu scuză fapta abominală comisă”, conform clujust.ro

 


Ce a dus la uciderea fiului său, de către Takacs Gyorgy, a fost o serie de certuri cu mama copilului. Potrivit motivării, înainte de a avea un copil, cei doi soți aveau o relație normală, dar după nașterea acestuia, situația s-a schimbat. Inculpatul ar fi avut un comportament tot mai ciudat și dominant. La un moment dat, grija asupra copilului a devenit o obsesie, iar certurile cu soția sa s-au înmulțit. 

Totodată, clujust.ro scrie că soția lui Takacs Gyorgy a declarat că băiatul a spus că vrea să moară odată cu tatăl său. Tatăl său ar fi purtat o discuție cu copilul în care ar fi spus că vrea să moară și să scape de certuri. Comportamentul tatălui a fost unul manipulator, pentru a-l îndepărta pe băiat de mama sa. 


Afla toate detaliile și citește întreaga motivare pe clujust.ro

CITEȘTE ȘI:


Închisoare pe VIAȚĂ pentru Takacs Gyorgy, tatăl care și-a omorât copilul de 8 ani în Cluj

 

Detalii cutremurătoare despre CRIMA lui Takacs Gyorgy! Tatăl și-a îmbătat copilul înainte să-l ucidă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter