Actualitate

Detalii cutremurătoare despre CRIMA lui Takacs Gyorgy! Tatăl și-a îmbătat copilul înainte să-l ucidă

Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a omorât copilul de 8 ani în vara lui 2020, dar procurorii au descoperit noi detalii cutremurătoare pe durata anchetei.

 

 


Takacs Gyorgy și-a omorât propriul copil în luna iulie, anul trecut, după ce l-a plimbat două zile cu mașina. În plus, bărbatul i-a dat copilului să consume băuturi alcoolice. În urma autopsiei, anchetatorii au descoperit că băiatul avea o alcoolemie de 0,90 g la 1000 ml/sânge, conform unor surse apropiate anchetei.
 

Tribunalul Cluj a decis astăzi să-l condamne la închisoare pe viață, dar cu drept de eliberare condiționată după 20 de ani pe tatăl criminal. Decizia nu este finală, iar bărbatul poate ataca în termen de 10 zile.


Tatăl criminal a vrut să se sinucidă

Criminalul și-a ucis copilul în noapte de sâmbătă spre duminică și a fost prins doar marți. O femeie a dat alarma după ce i-a  identificat mașina în zona localității Filea de Jos. Ulterior, bărbatul a fugit într-o zonă cu vegetație deasă și a fost găsit doar marți. El a încercat să se sinucidă în momentul în care a fost înconjurat de agenți.

abonare newsletter