Actualitate

Închisoare pe VIAȚĂ pentru Takacs Gyorgy, tatăl care și-a omorât copilul de 8 ani în Cluj

Tatăl clujean care și-a omorât prin înjunghere copilul în vârstă de numai 8 ani a fost condamnat la închisoare pe viață, cu drept de eliberare peste 20 de ani.

 

 


În vara anului trecut, tatăl minorului Takacs György a devenit suspect în cazul de ucidere a propriului său fiu în vârstă de 8 ani. Minorul a fost găsit înjunghiat în piept în dimineașa zilei de 28 iulie 2020. Copilul de 8 ani a fost găsit mort marți în mașina tatălui său, parcată pe marginea drumului dintre Lita și Petreștii de Jos, având o plagă prin înjunghiere în piept. Ore în şir tatăl lui a fost de negăsit și a fost căutat de zeci de polițiști și jandarmi, acesta devenind suspect în acest caz.

Cel puțin 20 de ani de închisoare pentru tatăl criminal

„Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, (...) la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în sentinţa, citată de Agerpres, de luni a Tribunalului Cluj, care poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.


György a fost dat dispărut de mama lui pe 25 iulie. Copilul a fost lăsat în grija tatălui, custodia lui fiind comună.

Aproape un an mai târziu, tatăl minorului a fost condamnat la închisoare pe viață, cu drept de eliberare peste 20 de ani.


CITEȘTE ȘI

FOTO-VIDEO: Tatăl SUSPECTAT CĂ ȘI-A UCIS COPILUL de 8 ani, preluat cu ambulanța. A încercat să se SINUCIDĂ!

abonare newsletter