Actualitate

FOTO. Se asfaltează drumul spre Cheile Turzii

Un drum turistic din județul Cluj a intrat în lucrări de întreținere și asfaltare.

 

 


Drumul județean 103I (DJ 103G) Platou - Cheile Turzii a intrat în lucrări de întreținere, cu asfaltare, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea întregului drum județean.

 


„Este un nou demers în programul nostru mult mai consistent de întreținere sau reabilitare a drumurilor care duc spre cele mai importante zone și obiective turistice din județ. Lucrările prefațează sezonul turistic, Rezervația Naturală Cheile Turzii atrăgând anual un număr semnificativ de vizitatori din țară și din străinătate”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Vor fi executate, astfel, lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea de podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului și așternerea de covor asfaltic.


În această fază se execută lucrări constând în frezarea zonelor afectate, tratarea burdușirilor și a tasărilor și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter