Actualitate

Accident GRAV în Pasul Tihuța. Trei tineri au murit pe loc. Doi dintre ei erau din Cluj-Napoca. FOTO

Un accident mortal a avut loc la Pasul Tihuța. În urma acestuia au murit trei tineri, dintre care doi erau din Cluj-Napoca.

 

 


Accidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea pe DN 17, într-o curbă foarte periculoasă. 

 


Șoferul a pierdut controlul mașinii Maserati în curba în carea a intrat cu o viteză mare. 

„Primele cercetări arată că șoferul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea pe direcția de la Vatra Dornei spre Bistrița, în Poiana Stampei, în apropiere de intersecția cu Dornișoara, a pierdut controlul într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, mașina ieșind în decor prin stânga și răsturnându-se în afara drumului. Impactul cu solul a fost extrem de violent și le-a fost fatal tuturor celor trei tineri din mașină. 


Au mai murit încă un tânăr de 24 de ani din Cluj Napoca și unul în vârstă de 21 de ani, din municipiul Bistrița Năsăud. Nu putem să nu remarcăm că accidentul a avut loc în prima noapte fără restricții de circulație pe timp de noapte”, scrie monitorulsv.ro.

Polițiștii au deschis un dosar de ucidere din culpă, care însă are o importantă redusă cel puțin în privința laturii penale având în vedere că nimeni nu a supraviețuit.


CITEȘTE ȘI:

Cine e șoferul clujean care a făcut praf un Maserati și a murit, alături de doi prieteni, în Pasul Tihuța

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter