Actualitate

Cine e șoferul clujean care a făcut praf un Maserati și a murit, alături de doi prieteni, în Pasul Tihuța

Trei tineri au murit într-un accident teribil la Pasul Tihuța, unde Maseratiul condus de un clujean a ieșit de pe șosea cu viteză extremă. Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața?

 

 


Șoferul era clujean și avea la bord doi prieteni, unul originar din Cluj-Napoca, dar mutat la Bistrița și altul tot din Bistrița. Tinerii testau mașina Maserati abia achiziționată, după o petrecere, scrie libertatea.ro

 


Echipajul de salvare i-a găsit pe tineri încarcerați și inconștienți, în mașina făcută praf. Medicii au încercat să-i resusciteze timp de zeci de minute, dar în zadar. 

Totul a pornit de la o petrecere în Pasul Tihuța, la care au participat Bogdan Bodea, 31 de ani, și Alex Peternel, 24 de ani, care erau pasageri în Maserati.


Un prieten din Cluj-Napoca, Ionuț Mihai Moldovan, 32 de ani, i-a chemat să testeze un Maserati pe care abia și l-a cumpărat. Șoferul clujean a pierdut controlul volanului când a intrat cu viteză într-o curbă. 

Mașina a lovit un pod, după care a fost proiectată peste firele de electricitate, oprindu-se într-o grădină. 


Șoferul din Cluj-Napoca era tatăl unui copil în vârstă de 2 ani. Alex Petrenel era și el clujean de origine, dar mutat în Bistrița, iar Bodea Bogdan era un bistrițean care a lucrat ca agent de securitate în străinătate și în România. 

CITEȘTE ȘI:


Accident GRAV în Pasul Tihuța. Trei tineri au murit pe loc. Doi dintre ei erau din Cluj-Napoca. FOTO

 

abonare newsletter