monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Copil de 10 ani, RĂPIT în Florești! Echipaje numeroase de POLIȚIE l-au căutat pe minor

Un copil de 10 ani din Florești ar fi fost răpit în această după-amiază de un bărbat.

Copil de 10 ani, RĂPIT în Florești! Echipaje numeroase de POLIȚIE l-au căutat pe minor

UPDATE: IPJ Cluj a transmis primele date cu privire la dispariția copilului de 10 ani din Florești.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, poliția a fost sesizată despre faptul că un minor a fost observat în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Florești, în compania unei persoane necunoscute de sex masculin, de aproximativ 30 de ani. Ulterior, cei doi au fost văzuți plecând împreună într-o direcție necunoscută.


Au fost constituite de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmerie și poliție locală pentru depistarea minorului și a bărbatului. În jurul orei 19.30, în urma activităților operative și a verificărilor specifice desfășurate, cei doi au fost depistați pe raza localității Florești.

Din datele preliminare, starea minorului în vârstă de 10 ani este una bună. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a comunicat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Cluj.


Băiețelul ar fi fost răpit de pe strada Sub Cetate din Florești, fiind ademenit cu mai multe dulciuri de către un bărbat, conform primelor informații deținute de Monitorul de Cluj.

Din fericire, cei doi au fost găsiți la câteva ore de la momentul dispariției după ce numeroase echipaje de polițiști și jandarmi s-au pus în mișcare. Bărbatul a fost dus de polițiști la audieri, fiind cercetat pentru lipsire de libertate.


REVENIM CU DETALII!