Actualitate

Amenzi pe bandă rulantă! Clujenii care nu au respectat măsurile anti-COVID au de plătit 90.000 lei

Polițiștii din Cluj au dat amenzi pe bandă rulantă. O sută de clujeni au de plătit în total suma de 90.000 de lei pe amenzi.

 

 


Polițiștii din Cluj au dat aproape 100 de amenzi clujenilor în ultimele 24 de ore, în timpul controalelor efectuate pentru a verifica dacă oamenii respectă măsurile de prevenție anti-COVID-19.

 


Suma totală pe care cei 98 de clujeni trebuie să o scoată din buzunar este de 90.000 lei.

„În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, respectiv Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul limitării și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.


La aceste activităţi au participat 272 de efective, în timpul activităților efectuate fiind legitimate peste 1647 de persoane.

De asemenea, au fost derulate controale unui număr de 133 de societăți comerciale, fiind verificate peste 600 de obiective de interes și circa 150 de mijloace de transport persoane.


Pentru abaterile constatate au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 90.000 de lei.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Un clujean, amendat pentru nepurtarea măștii în Piața Unirii, a câștigat în instanță. „Nu era obișnuit” să o poarte pe stradă

 

abonare newsletter