monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Doi constructori au CĂZUT de pe clădirea Facultății de Geografie Cluj! Au fost transportați la spital în stare GRAVĂ. VIDEO

Doi bărbați din Cluj-Napoca au căzut de la o înălțime de 10 metri înălțime, în timp ce renovau clădirea Facultății de Geografie.

Doi constructori au CĂZUT de pe clădirea Facultății de Geografie Cluj!

 

Pompierii i-au găsit pe cei doi între mai multe materiale de construcție.


Clujenii au căzut cu un lift pentru manipularea materialelor de construcție:

„Intervenție pentru acordarea asistenței medicale de urgență a doi bărbați căzuți de la înălțime. O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 13.00, pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma căderii de la înălțime a doi bărbați, care cel mai probabil erau implicați în lucrări de renovare a clădirii Facultății de Geografie din municipiul Cluj-Napoca. Aceștia au căzut de la o înălțime de cca 10 m, cu un lift pentru manipularea materialelor de construcții”, a transmis ISU Cluj.


Bărbații au suferit mai multe traumatisme după cădere.

„Pompierii au găsit cei doi bărbați, aflați între mai multe materiale, cu traumatisme multiple și erau în stare de conștiință, unul cooperant și celălalt în stare de semiconștiență. Astfel s-a acționat imediat pentru a asigura accesul la victime, siguranța salvatorilor și sprijinul pentru acordarea primului ajutor calificat. Bărbații au fost preluați de către echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.”, a adăugat ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Cursă contra cronometru! Un taximetrist din Cluj a dus la spital o femeie care avea simptome de preinfarct

 


EXCLUSIV. Clujeancă în stop cardio-respirator pe Calea Mănăștur, salvată de trecători. A fost transportată la spital în stare critică