Actualitate

EXCLUSIV. Clujeancă în stop cardio-respirator pe Calea Mănăștur, salvată de trecători. A fost transportată la spital în stare critică

O femeie în vârstă de 70 de ani a intrat în stop cardio-respirator, când se afla pe Calea Mănăștur. Trecătorii au salvat-o de la moarte, dar starea sa a rămas una critică.

 

 


Un echipaj SMURD a fost alertat pentru a interveni în cazul unei clujence care a leșinat pe Calea Mănăștur, Cluj-Napoca.

 


Trecătorii i-au oferit primul ajutor până la venirea echipajului de salvare. Femeia a intrat în stop cardio-respirator, dar echipajul de salvare a reușit să îi readucă semnele vitale.

„A fost alertat inițial un echipaj SMURD pentru o persoană conștientă, în stare de leșin. Echipajul a ajuns la locul eveimentului, iar manevrele de resuscitare de bază erau deja începute de către trecători. Femeia a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul de salvare a preluat procesul și a efectuat manevre avansate de resuscitare. Semnalele vitale au revenit după care femeia a fost transportată la spital în stare critică”, a declarat ofițerul ISU pentru monitorulcj.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter