Actualitate

Ambulanță ACCIDENTATĂ ÎN TRAFIC: „La Cluj, în inima civilizației sunt specimene care se amuză la așa ceva”

O ambulanță care transporta un organ pentru un transplant a fost lovită, sâmbătă seara, la intrare în Cluj-Napoca.

 

 


Ambulanța venea din Bihor și trebuia să transporte un organ la Aeroport pentru un transplant, dar la intrarea în Cluj-Napoca, pe DN1 E60 a fost lovită de o mașină și nu și-a mai putut continua drumul.

„Accident rutier pe DN 1 E60, în localitatea Florești. O ambulanță care se deplasa pe DN 1E60 în direcția Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu autoturismul care o preceda, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Beliș. În urma acestui impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula în față. A rezultat rănirea conducătorului auto de 37 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au reieșit negative", a informat Biroul de Presă al IPJ Cluj.


Un clujean s-a revoltat după ce a văzut reacția martorilor

Curioșii s-au strâns în număr mare la fața locului, iar un martor a relatat scene care nu au fost pe placul tuturor.

„Pentru ăștia care vă amuzați ca muta la p***. Ambulanța implicată ân accidentul de la Metro transporta un organ de la Oradea la Aeroport ( nu mergea după pufuleți).  După accident, polițista s-a gândit să facă un bine și să ducă organul la destinație, numai că în inima civilizației Cluj-Napoca sunt și câteva exemple ca cei care se amuză la o astfel de știre/veste. Sper doar ca într-o zi un apropiat al dumneavoastră să aștepte după un transpalnt și să aibă aceași soartă! Poliția, ambulanța, poșta, fan curier, glowo și ce mai vreți voi nu se plimbă că așa vor ei, sunt la servici. Dați dovadă de educație că de omenie e tot mai greu și cedați trecerea măcar celor care au regim de circulație special, lăsați volumul manelelor mai încet și fiți mai atenți la trafic că poate într-o zi voi aveți nevoie de ei și îi așteptați”, a scris un clujean pe facebook.

abonare newsletter