monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Suporterii „U” Cluj protestează în fața Prefecturii, după tragedia de la Spitalul Matei Balș: „Ard oamenii în spitale mereu”

Suporterii „U” Cluj s-au strâns în fața Prefecturii pentru a protesta, după tragedia de la Spitalul Matei Balș din București, unde șapte oameni au murit.

Suporterii „U” Cluj protestează în fața Prefecturii, după tragedia de la Spitalul Matei Balș: „Ard oamenii în spitale mereu”

 

 


Mai mulți suporteri ai clubului de fotbal Universitatea Cluj au organizat un protest în fața Prefecturii pentru a atrage atenția asupra incendiului de la un spital din Capitală.

 


Pe o pancardă imensă, suporterii „U” Cluj au semnalat faptul că „ard oamenii în spitale mereu”.

Incendiul de la „Matei Balş" a izbucnit vineri, în jurul orei 5:00, iar în pavilion erau internaţi bolnavi cu COVID-19. Trei pacienţi au murit carbonizaţi şi o a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană decedată iar sâmbătă, 30 ianuarie, a decedat o femeie transferată la Spitalul Universitar. Ulterior, încă o persoană a murit, bilanțul ajungând la șapte morți.


În urmă cu două zile, mai mulți protestatari s-au strâns în fața Spitalului Matei Balș. Pe lângă mesajele de protest adresate autorităților, oamenii adunați în fața spitalului au cerut demisia lui Raed Arafat, ședul DSU, și chiar și a președintelui Klaus Iohannis.

Sursă foto: Șepcile roșii


CITEȘTE ȘI:

Incendiu Spitalul Matei Balș: A murit o pacientă transferată la alt spital. Bilanțul victimelor a ajuns la șase!

 


Spital în pod, în Centrul Clujului! Nu are autorizație de construcție și nici pentru securitate la incendiu. VIDEO