Actualitate

Emil Boc este încrezător în redeschiderea școlilor. Edilul spune că există posibilitatea să se deschidă și restaurantele

Emil Boc este încrezător în redeschiderea școlilor și de asemenea, el consideră că se vor redeschide și restaurantele, dacă lucrurile vor merge în aceeași direcție.

 

 


Rata de incidență a județului Cluj scade pe z ice trece, în acest moment fiind de 2,62 la mia de locuitori. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc crede ca școala se va redeschide pe 8 februarie, iar apoi exită posibilitatea să se deschidă și restaurantele din oraș.

 


„La Cluj avem joi, 3,52 cazuri la mie. Am coborât constant, de la 5,32 cât a fost în 17 ianuarie, am ajuns la 3,52 cazuri la mia de locuitori. Dacă lucrurile se vor păstra așa, probabil că în 2 februarie, când la nivel național se va stabili în ce condiții se reiau școlile, dacă limitele vor fi păstrate, adică trebuie să fii sub 3 la mie ca să poți începe școala, sunt toate șansele ca acest lucru să se întâmple și la Cluj. Cum arată graficul, sunt șanse să coboare sub 3 cazuri la mie în Cluj-Napoca. Vom vedea în 2 februarie cum arată lucrurile. Pornind de aici și restaurantele să fie deschise la începutul lunii februarie. Nu este exclus ca dacă se va lua o decizie cu privire la școli, să se ia o decizie și cu restaurantele”, a explicat primarul Emil Boc, la un radio local.

Primarul Emil Boc a anunțat că Primăria va cumpăra anul acesta încă zece autobuze școlare noi. De asemenea, lucrările la Liceul Teoretic „Onifisor Ghibu” și la Colegiul Tehnic „Ana Aslan” vor fi finalizate în 2021.

Ultimele Stiri
abonare newsletter