Actualitate

Cum arată apartamentul de vis în Cluj-Napoca! Costă jumătate de milion de euro și este amplasat în centrul orașului. FOTO

Cel mai spectaculos apartament scos la vânzare în Cluj-Napoca se află pe Bulevardul Eroilor și costă 450.000, adică aproape jumătate de milion de euro

Prețurile apartamentelor în Cluj-Napoca au crescut spectaculos în ultimii ani, dar cu toate astea tot mai mulți tineri visează să își cumpere un apartament în inima Transilvaniei. Valul mare de tineri care vor să se mute la Cluj a adus scumpiri importante în rândul locuințelor, iar unele au prețuri nejustificat de mari.

Acest lucru nu se întâmplă însă cu superbul apartament de pe Bulevardul Eroilor construit într-o clădire istorică, monument de clasa A.


Apartament cu 4 camere la preț de 450.000 de euro

Conform anunțului de pe siteurile de specialitate, apartamentul dispune de finisaje de lux și are patru geamuri și balcon cu vedere spre Bulevardul Eroilor. Apartamentul este modular și poate fi împărțit în 3 camere mai mici. Proprietarii pot inclusiv să închirieze separat camerele cu suprafețe de 63 mp, 37+5 mp balcon, respectiv 21 mp.

Bijuteria din centrul Clujului are 4 camere, 3 băi și a fost construită înainte de 1941, fiind renovată de-a lungul anilor.


La polul opus, în Cluj se vând case cu 137.000 de euro, deși stau să cadă

O casă din Cluj-Napoca, aflată în paragină, a ieșit pe piața imobiliară la o sumă de aproape 140.000 de euro. Cu toate că tencuiala stă să cadă de tot, casa a fost descrisă doar ca o „construcție veche”.

Locuința de pe strada Maramureșului din Cluj-Napoca, uitată de mult timp, a fost scoasă la vânzare la suma de 137.000 de euro.


Construcția este compartimentată în patru camere, un hol, o bucătărie, o baie și pivnița. Locuința are 89 metri pătrați, suprafața terenului este de 297 metri pătrați și frontul stradal de 12,2 metri pătrați.

Sursă foto: Imobiliare.ro

abonare newsletter