Actualitate

Strada care a devenit „centura ocolitoare” a Clujului. Localnicii își strigă DISPERAREA

O stradă din Cluj-Napoca a devenit „centura ocolitoare” a municipiului, spre disperarea cetățenilor din zonă.

 

 


Deși este marcată ca fiind interzisă traficului greu, de peste 3 tone, strada Maramureșului a devenit „centura Clujului”, se plâng locatarii din zonă.

 


Cu ajutorul aplicației myCluj, folosită pentru a semnala nereguli în municipiu, un clujean susține că este deja a treia sesizare pe care o face, dar „nimic nu se schimbă”, chiar dacă sunt trimise echipaje de poliție în zonă.

„Aerul este evident poluat, gălăgia este foarte mare, vibrează casa din cauza acestor TIR-uri, betoniere etc. care trec încontinuu pe această stradă. Dacă tot nu faceți nimic pentru a vă asigura că nu mai trec astfel de autovehicule pe Maramureșului, măcar renunțați la limitatoarele de viteză, deoarece când trec aceste autovehicule peste ele, se face o gălăgie foarte mare din cauza încărcăturilor pe care le au”, se arată în sesizarea făcută pe myCluj.


Maramureșului, strada care a devenit „centura ocolitoare” a Clujului

Problemele serioase de pe strada Maramureșului nu sunt noi. Încă din 2014, pe artera respectivă circulă non-stop maşini de tonaj mare.

Mai întâi, a fost din cauza devierii traficului de pe Oaşului, situaţia fiind valabilă până la încheierea lucrărilor de refacere de la zero a podului Nadăş de pe strada Oaşului. Apoi, această neplăcere pentru localnici a devenit permanentă.


CITEȘTE ȘI:

Gurile de canal „scoală şi morţii” pe strada Maramureşului

 


 

abonare newsletter