Monitorul Cartierelor

Gurile de canal “scoală şi morţii” pe strada Maramureşului

Problemele de pe strada Maramureşului par că nu se mai termină. După ce traficul de pe strada Oaşului a fost deviat pe strada Maramureşului pentru a putea fi reparat podul Nadăş, au şi apărut primele probleme. Un cetăţean nemulţumit îi acuză pe cei de la firma care repară strada că nu repară bine gurile de canal.

Un clujean nemulţumit de modul în care decurg lucrările a făcut o sesizare adresată primăriei.

“Bună ziua. Care este criteriul după care se repară canalele de pe strada Maramureşului? În faţă la numărul 41 sunt trei guri de canale care ar trezi şi morţii la traficul greu de pe stradă. Doi la mână: cine este atât de incompetent încât să repare canalul de la numărul 35-37, dar la numărul 41 să nu audă că e de 2 ori mai dezastru?”, spune clujeanul pe o pagină de reclamaţii şi sesizări.


Strada Maramureşului, din ce în ce mai zgomotoasă

Haosul de pe Maramureşului: crapă casele şi asfaltul din cauza traficului greu


Acesta îi acuză de incompetenţă şi spune că gurile de canal recent modernizate se “întorc la stadiul anterior reparaţiilor”.

“Cine e incompetentul care are în gestiune această stradă precum şi lucrările de mentenanţă? Cum se poate repara o gură de canal, şi dată în funcţiune în aceeaşi zi? A se vedea cele de la 35 şi 37, care deja se întorc la stadiul anterior reparaţiilor. Şi încă ceva, nu sunt în domeniu, dar după mintea mea, fără un buldozer sau cum îi spune celui care tasează, e lucru de mântuială. Cu cel de mână e chiar de mântuială. Aşa se explică celelalte guri de canal care după reparare încep să fie ca înainte de reparare”, spune clujeanul nemulţumit.


Clujeanul îl dojeneşte pe edilul Clujului, Emil Boc. “Ruşine domnule primar. Noi vă votăm, nu PMP-ul”, scrie reclamantul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter