Actualitate

S-a finalizat asfaltarea drumului județean 150, de la Viișoara la Mociu. FOTO

Consiliul Județean a finalizat asfaltarea drumului județean 150, de la Viișoara la Mociu. Lungimea este de peste 13 kilometri.

 

 


Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe un nou tronson al drumului județean 150, Boian – Frata, în lungime de peste 13 kilometri.

„Mă bucur să pot anunța că în acest moment drumul județean 150 este integral asfaltat, de la Viișoara și până la Mociu, și că aceasta se prezintă în condiții excelente. E un drum extrem de important întrucât tranzitează o zonă vastă a județului și asigură o legătură direct între drumurile naționale DN 16, pe direcția Mociu și DN 15, pe direcția Câmpia Turzii”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


În prealabil au fost executate lucrări de refacere a sistemului rutier constând în plombări, burdușiri și aducerea la profil a acostamentelor. Totodată, pentru completa finalizare a investiției, vor mai fi executate operațiuni de completare a acostamentelor, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Sursă foto: Facebook Consiliul Județean Cluj


CITEȘTE ȘI:

Drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău a fost asfaltat și arată impresionant - FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter