Actualitate

Drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău a fost asfaltat și arată impresionant - FOTO

Consiliul Județean Cluj anunță finalizarea lucrărilor derulate pe sectorul Mărișel – Măguri Răcătău al drumului județean 107T.

 

 


Drumul Județean 107T care leagă localitățile Mărișel și Măguri Răcătău a fost asfaltat, urmând a fi realizate, în perioada următoare, marcajele rutiere.

 


„Mă bucur să pot anunța iubitorii muntelui, ai sporturilor de iarnă și, în general amatorii de timp liber petrecut în natură că drumul Măguri - Măguri Răcătău - Mărișel este integral asfaltat, iar lucrările sunt complet finalizate. E o zonă montană superbă, cu potențial turistic uriaș, la a cărei dezvoltare și punere în valoare am contribuit prin asfaltarea acestui drum care nu doar că oferă condiții excelente de trafic, ci și arată cu adevărat impresionant”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, după asfaltarea acestui ultim sector de drum în lungime de 6,1 kilometri și realizarea marcajelor rutiere marginale, investiția a fost complet finalizată prin realizarea acostamentelor și montarea parapeților metalici de siguranță.


Tot în cursul acestui an, în luna mai, Consiliul Județean a finalizat asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4,53 kilometri. Alte două sectoare ale drumului, în lungime totală de cca. 9,7 kilometri, au fost asfaltate în cursul anilor precedenți, cu precădere în anul 2019.

Foto: bluedot.ro


CITEȘTE ȘI

Măguri Răcătău, comuna șerpuită din județul Cluj, văzută de la înălțime. GALERIE FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter