Actualitate

Lotul I al Autostrăzii Sebeș - Turda, deschis anul acesta? Bode: „Progresul fizic este de peste 95%”

Ministrul Transporturilor a declarat că în acest an va fi inaugurat lotul 1 din Sebeş – Turda.

Lotul I al Autostrăzii Transilvania, deschis anul acesta? Bode: „Progresul fizic este de peste 95%” Lotul I al Autostrăzii Transilvania, deschis anul acesta? Bode: „Progresul fizic este de peste 95%”

 

 


Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat duminică seară că în acest an vor fi inaugurate trosoanele de autostradă Râşnov – Cristian şi lotul 1 din Sebeş – Turda, dar şi cei 17 kilometri în regim de autostradă din cei 31 de kilometri ai variantei de ocolire a municipiului Bacău.

 


„În legătură cu Sebeş – Turda, lotul 1, cei 17 kilometri, conform contractului trebuiau să fie finalizaţi în 2018. În acest moment, progresul fizic este de peste 95%, în condiţiile în care vom avea cel puţin 25 de zile imtemperii, în condiţii meteo favorabile cei 17 kilometri de autostradă din Sebeş – Turda, lotul 1, vor fi daţi în trafic. De asemenea, Râşnov – Cristian sunt 10 kilometri din Comarnic – Braşov au termen de finalizare în acest an, se vor finaliza în acest an”, a afirmat Lucian Bode la Digi 24.

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a declarat în repetate rânduri că Autostrada A10 Sebeș - Turda va fi gata până la finalul lui 2020, dar realitatea în contrazice crunt. Într-o filmarea realizată recent de forumul peundemerg.ro se poate observa situația din teren  și cât de mult mai este de muncă la nodul rutier de la Sebeș.


Probleme mari sunt și la rampa peste DN1, acolo unde o bucată din pasaj lipsește complet, ia constructorul întârzie lucrarea respectivă din cauza unei conducte „buclucașe”.

CITEȘTE ȘI


Autostrada Sebeș-Turda, șoseaua promisiunilor neonorate. Pe A10, șoferii vor circula la anul și la mulți ani!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter