Actualitate

Primarul care și-a UMILIT fiica dezbrăcată pe internet, CONDAMNAT DEFINITIV, mai face un mandat! Judecătoria i-a validat mandatul chiar dacă merge la ÎNCHISOARE. FOTO

Primarul care și-a umilit fiica pe internet, filmând-o în genunchi, dezbrăcată, cu mâinile sus, a fost condamnat definitiv la închisoare. Cu toate acestea, noul mandat de primar i-a fost validat.

Primarul care și-a UMILIT fiica dezbrăcată pe internet, CONDAMNAT DEFINITIV, mai face un mandat! Judecătoria i-a validat mandatul chiar dacă merge la ÎNCHISOARE. FOTO Primarul care și-a UMILIT fiica dezbrăcată pe internet, CONDAMNAT DEFINITIV, mai face un mandat! Judecătoria i-a validat mandatul chiar dacă merge la ÎNCHISOARE. FOTO

 

 


Traian Ogâgău, primarul Sângeorz-Băi, în ciuda condamnării sale, s-a ales cu încă un mandat, chiar și în închisoare. Judecătoria Năsăud i-a validat mandatul de primar câștigat la ultimele alegeri locale, din 27 septembrie 2020.

 


Totuși, vechiul mandat a fost anulat înainte de expirare. „Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei”, a transmis Prefectura Bistrița-Năsăud.

Este o noutate ca un primar să mai „câștige” un mandat, chiar dacă urmează să meargă la închisoare. În alte două cazuri asemănătoare, de la Câmpina și Rădăuți, judecătorii le-au invalidat mandatele primariilor în cauză. Lui Traian Ogâgău, doar mandatul anterior, care a încetat în iunie, a fost invalidat.


Traian Ogâgău a avut mai multe antecedente. A primit numeroase critici în momentul îb care și-a umilit fiica pe internet, fapt care i-a adus și un dosar penal. După această întâmplare, a mai apărut o înregistrare cu același primar care își terorizează familia. Acesta îi amenință și îi înjură, în timp ce trântește diferite obiecte.

Chiar și așa, la alegerile locale 2020 a câștigat încă un mandat la Primăria Sângeorz-Băi.


Condamnat la închisoare, DEFINITIV

Traian Ogâgău a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, luni 12 octombrie. Primarul a refuzat atât să sufle în etilotest, cât și să i se recolteze probe de sânge pentru a stabili alcoolemia.

Primarul Sângeorz-Băi a formulat un apel la sentința din luna iulie, prin care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că a refuzat să i se colecteze probe biologice și să sufle în aparatul de măsurare a alcoolemiei. Apelul a fost respins, luni 12 octombrie, de Curtea de Apel Cluj, iar decizia este una definitivă.


Dosarul pentru refuzul de a colabora cu autoritățile privind colectarea mostrelor biologice pentru măsurarea alcoolemiei a fost înregistrat la Judecătoria Năsăud încă din anul 2018, luna decembrie. Sentința a fost dată doar după un an și jumătate.

Pe lângă decizia de condamnare la un an de închisoare cu suspendare, a fost stabilit și un termen de supraveghere de doi ani. În cei doi ani, acesta ar trebui să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității, neplătită, în cadrul primăriei pe care, momentan, o conduce, dar și să urmeze un curs de legislație rutieră.

Toate acestea s-au întâmplat după ce primarul Sângeorz-Băi s-ar fi urcat beat la volan.

CITEȘTE ȘI:

Primarul care și-a UMILIT fiica de nouă ani DEZBRĂCATĂ pe internet, condamnat la închisoare!

 

Primarul din Sângeorz Băi, care și-a umilit fiica dezbrăcată, a rămas FĂRĂ MANDAT

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter