Actualitate

Crește numărul cazurilor de COVID-19 în școli! Peste 80 de infectări!

Numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus este în continuă creștere printre elevi și cadre didactice. Câte cazuri sunt azi?

 

 


Situația infectărilor cu Covid-19 se agravează și la Cluj. Elevii și profesorii sunt confirmați pozitiv în număr tot mai mare.

 


În rândul elevilor au fost depistate 68 de cazuri de coronavirus, din 38 de unități de învățământ.

În cazul profesorilor, s-au descoperit 21 de cadre didactice testate pozitiv cu Covid-19, din 17 unități de învățământ.


Care sunt scenariile în funcție de numărul cazurilor de Covid-19?

Școlile din localitățile în care rata incidenței este mai mică decât un caz la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile, unitățile vor merge pe scenariul verde - desfășurarea cursurilor cu prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice.

Școlile din localitățile care au rata de incidență de 1-3 cazuri la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile, unitățile vor merge pe scenariul galben - desfășurarea cursurilor cu prezența fizică parțială a elevilor și a cadrelor didactice și online parțial. Cei care sunt în clasele terminale, atât la învățământul liceal cât și gimnazial, vor participa zilnic la cursuri cu prezentă fizică.


Școlile din localitățile care au peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile, unitățile vor merge pe scenariul roșu - desfășurarea cursurilor complet online.

CITEȘTE ȘI:


Câți elevi de la Cluj au COVID-19 și câți profesori? Cazurile sunt tot mai multe

 

 

Un liceu din Cluj, în „scenariu ROȘU”. Numărul mare de cazuri de COVID-19 afectează mai multe școli

 

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter