Actualitate

HOROSCOP 24 septembrie 2020. Balanța este îngrijorată, iar Racul primește vești PROASTE

Horoscop 24 septembrie 2020. Peștii sunt bântuiți de o problemă de sănătate pe care și-au provocat-o singuri. Săgetătorii au probleme cu prietenii.

HOROSCOP 24 septembrie 2020. Balanța este îngrijorată, iar Racul primește vești PROASTE HOROSCOP 24 septembrie 2020. Balanța este îngrijorată, iar Racul primește vești PROASTE

 

 


Horoscop 24 septembrie 2020. Ce se întâmplă cu zodiile în această zi? Capricornii sar în ajutorul prietenilor, iar Leii au parte de probleme pe plan financiar. Ce se întâmplă în viața Fecioarei?

 


Berbec

Te simți util celor din jur, iar asta te face să te simți bine. Simți că nu contează cu adevărat dacă o să obții ce îți dorești astăzi, când vezi că ești înconjurat de oameni care nu au nimic. Ajutorul oferit celor dragi te face să te simți un om valoros. Este o zi bună pentru descoperiri, pentru a scăpa de gânduri mixte sau confuze. Ești mai liniștit și detașat și dai dovadă de mai multă maturitate, acceptând lucruri cu care zilele trecute nu prea rezonai.


Horoscop 24 septembrie 2020. Taur

Sentimentele te conduc astăzi. Dacă ești în căutarea curajului de a spune ceva important cuiva, spiritul de azi te poate ajuta să îi mărturișești acel lucru. Dacă te vei afla în preajma unor oameni sensibili, această onestitate ar putea aduce probleme. O reacție emoțională bruscă nu este foarte indicată, așa că mai bine ai grijă ce scoți pe gură. Ai abilități care trebuie folosite și dezvoltate. Să faci acel pas pe care trebuia să-l faci de mult timp, să îți ieși din zona de confort.

Gemeni


Insistența se poate manifesta în sfera profesională, se poate cere o colaborare din partea ta. Ar trebui să pui piciorul în prag și să eviți acest tip de asocieri, pentru a evita viitoare neplăceri. Ai nevoie de multă răbdare, în cazul în care trebuie să-i repeți de mai multe ori. Este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți relațiile. Sunt favorizate întâlnirile, ședințele și acțiunile de grup. Împreună puteți găsi soluții, să fiți mai puternici și să atingeți mai repede un obiectiv comun.

Rac


Nu te lăsa doborât de posibilele vești rele pe care s-ar putea să le primești azi. Știai oricum că sunt inevitabile, iar, de asemenea, lucrurile se vor îmbunătăți la un punct. E important să nu te lași copleșit de greutatea acestor noutăți și să te concentrezi pe lucrurile mărunte care pot avea un impact mare în momentul de față. Nu încerca să îi convingi pe ceilalți că tu ai dreptate. Fiecare om e diferit și are experiențe diferite. De aceea, micile conflicte de astăzi ar putea fi evitate dacă vei accepta că fiecare trebuie să aibă o părere proprie.

Leu

Se anunță zile bune din punct de vedere financiar. Economiile făcute în ultima vreme se pot îndrepta într-o direcție bună, dacă nu te vei întoarce la obiceiurile tale cheltuitoare. E cazul să fii atent unde și cum se duc banii. Continuă economia și vei fi surprins de câți bani vei strânge într-un timp scurt. S-ar putea ca azi să vezi că unele probleme ce ți se păreau copleșitoare în trecut, nu mai sunt atât de greu de depășit acum. E momentul oportun pentru tot ce ține de organizare, aranjare și treburi în casă.

Horoscop 24 septembrie 2020. Fecioară

Dacă îți dorești rezultate cât mai bune, ar fi imediat să ceri ajutorul celor din jur. Scopul tău nu e să creezi noi prietenii, ci să progresezi în proiectele profesionale. Unii te vor putea surprinde. Ideile lor vor oferi un nou impuls demarării respectivelor proiecte. Fii atent la detalii, la indiciile care îți apare în cale. Vei observa că este vorba și de o schimbare majoră de atitudine din partea ta, că vei fi mult mai deschis spre soluții. Ești încrezător, stăpân pe tine, găsești rezolvarea, tratamentul, metoda, calea.

Balanță

Un incident recent ți-a lăsat un gust amar și îngrijorări cu privire la imaginea ta. Partea bună e că anturajul tău nu se gândește la ultimele evenimente. Ar fi cazul să faci același lucru și să uiți ce s-a întâmplat. Capul sus și concentrează-te pe viitor, deoarece sentimentul de vinovăție nu aduce nimic bun. Este un moment bun să arăți lumii talentele tale, să ieși în evidență cu ceva pozitiv, să strălucești.

Scorpion

Există posibilitatea să-ți scape niște detalii dintr-un proiect în care ești implicat în mod direct. Poate ar fi o idee bună să ceri cuiva să supravegheze mersul lucrurilor, pentru că așa, persoana respectiva se va simți utilă și te va ajuta să ții sub control desfășurarea proiectului. Ești puternic, pe poziții și te folosești de calitățile tale de lider, venind cu soluții. Schimbi traseul, întorci lucrurile pe altă parte, schimbi unghiul de abordare și nu te lași ușor atunci când întâmpini impedimente.

 Săgetător

Aștepți cu nerăbdare un rezultat care este pe cale să apară, lucru care aduce o stare de fericire imensă. Atenție la manifestarea acestei fericiri în jurul anumitor persoane, deoarece s-ar putea să se nască gelozii în cadrul anturajului. Cea mai bună variantă de a celebra acest succes este în sânul familiei și doar alături de prietenii de suflet. Viața îți oferă surprize neașteptate. S-ar putea să fii nevoit să renunți la unele convingeri și principii. Ai ajuns să realizezi că unele lucruri pentru care erai în stare să lupți nu funcționează conform așteptărilor tale.

Horoscop 24 septembrie 2020. Capricorn

În afara lucrurilor pe care trebuie să le rezolvi în mod normal, vor apărea oameni care îți vor cere ajutorul în diverse contexte. Mintea ta ascuțită, energia de care dai dovadă și puterea ta de convingere îți vor fi de mare ajutor. Te vei bucura că le ești de folos și astfel toată lumea este fericită. Ar fi bine să privești lucrurile cât mai realist astăzi, să deschizi ochii, să te trezești la realitate. S-ar putea să realizezi că unele idei nu sunt conforme cu realitatea și nu-ți aduc nici beneficii, nici stabilitatea mult dorită. A venit timpul să faci o introspecție, să reevaluezi lucrurile și să le schimbi.

Vărsător

Dacă îți dorești cu adevărat, poți lua legătura cu acea persoană cu care, în mod normal, nu ar trebui să o faci. Toleranța este punctul tău forte azi și tot ce trebuie să mai adaugi e un pic de încredere pentru ca lucrurile să se rezolve într-un mod pozitiv. Va fi o zi calmă și vei simți că ai tot controlul asupra situației. Trasezi o noua direcție, pregătești un nou teren. Te gândești foarte serios la o schimbare, poate chiar in plan profesional. Este un moment bun și pentru studiu, cercetare. Informațiile primite astăzi te pot ajuta ca intenția ta să se realizeze cât mai curând.

Pești

Este important să te dedici astfel încât să creezi un echilibru între viața personală și cea profesională. E perfect normal să te și distrezi, însă dacă o faci nonstop vei ajunge să eviți unele responsabilități și sănătatea îți va fi, de asemenea, afectată. Ar fi o idee bună să îți petreci timpul liber în liniște, pentru a acumula calm interior și odihna necesară unei bune funcționări. Cuvintele cheie pentru această zi: viitor, planuri, idei, drumuri, clarificări. Nu știi ce să alegi, te afli cumva la mijloc, între două soluții, situații și nu știi ce verdict să dai. Nu te grăbi în a face o alegere, cel puțin nu astăzi, pentru că există posibilitatea apariției unor elemente care te vor ajuta să iei decizia înțeleaptă, care te va mulțumi pe deplin.

CITEȘTE ȘI:

Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag precum magneții

 

 

Cuplurile de aur 2020. Zodiile care sunt mai puternice împreună

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter