Actualitate

Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag precum magneții

Zodiile care formează cuplul perfect. Unele zodii sunt perfect compatibile cu altele, pe când unele semne zodiacale nu se înțeleg deloc. Care sunt zodiile care se atrag reciproc?

Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag precum magneții Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag precum magneții

 

 


Compatibilitatea zodiilor este un alt aspect care ține de astre și de modul în care acestea au impact asupra personalității nativilor.

 


Zodiile care formează cuplul perfect. Perechile perfecte pentru zodii

Berbec

Berbecul, fiind un nativ de foc, se potrivește foarte bine cu celelalte semne de foc: Leu și Săgetător, dar și cu semnele de aer: Gemeni și Vărsător. Berbecii sunt foarte temperamentali li nerăbdători, însă pot fi și aventuroși și energici.


Taur

Taurul este sun semn de pământ și este atras de celelalte semne de pământ: Capricorn și Fecioară, dar și de semnele de apă: Pești și Rac. Deși uneori sunt lacomi, Taurii sunt foarte de încredere.


Gemeni

Nu este surprinzător că Gemenii sunt atrași de semne de aer: Vărsător și Balanță, însă se înțeleg de minune și cu Leul și Berbecul. Gemenii sunt foarte inteligenți și sunt firi versatile. Le place viața și sunt foarte sociabili.


Zodiile care formează cuplul perfect. Nativii care se atrag precum magneții

Rac

Acest nativ se potrivește cu semnele de apă: Pești și Capricorn, dar și cu semnele de pământ: Taur și Fecioară. Atunci când sunt îndrăgostiți, Racii se dăruiesc cu totul și sunt de obicei precauți.

Leu

Leul se potrivește cu semnele de foc, normal: Berbec și Săgetător, dar și cu semnele de pământ: Gemeni și Balanță. Leii sunt capabili de multă iubire și acceptă cu greu părerile celorlalți.

Fecioară

Nativii din această zodie se înțeleg de minune cu semnele de pământ ca și ei: Taur și Capricorn, dar se bucură de o relație bună și cu Racii și Scorpionii. Fecioarele sunt foarte perfecționiste și critice.

Balanță

Balanța este compatibilă cu Gemenii și Vărsătorii, dar se înțeleg de minune și cu Leii și Săgetătorii. Pot fi uneori indeciși și creduli, însă sunt șarmanți și diplomați.

Scorpion

Scorpionii se înțeleg bine cu Racii și Peștii cred sunt semne de apă ca și ei, însă nu se dau în lături de la relațiile cu Capricornii sau cu Fecioarele. Deși Scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului, uneori poate deveni răutăcios sau obsesiv.

Săgetător

Săgetătorul este atras de Berbec și Leu, dar se potrivește și cu semnele de aer, precum Balanța și cu Vărsătorul. Uneori sunt prea optimiști și onești, însă sunt persoane foarte inteligente.

Zodiile care formează cuplul perfect. Semnele cu cea mai bună compatibilitate

Capricorn

Capricornii au relații excepționale cu Taurii și Fecioarele, dar se înțeleg foarte bine și cu Scorpionii și Peștii. Sunt foarte disciplinați și atenți și nu se aruncă cu capul înainte, însă sunt foarte pesimiști.

Vărsător

Acest nativ are relații bune cu Gemenii și Balanțele, dar și cu semnele de foc, precum, Berbec și Săgetător. Sunt foarte inteligenți și independenți, dar loiali.

Pești

Această zodie se înțelege extrem de bine cu Racii și Scorpionii, însă și cu Taurii sau Capricornii. Nativii din această zodie au o imaginație foarte bogată și sunt foarte sensibili, însă uneori sunt foarte idealiști.

CITEȘTE ȘI:

Cuplurile de aur 2020. Zodiile care sunt mai puternice împreună

 

 

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter